parfümüm gitti:(

2973485

her şeyim....
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
468
0
116
Eskişehir
arkadaşlar geçenlerde oriflame den miss o almıştım daha doğru düzgün kullanmadım bile bugün çantama koymuştum dökülmüş hep sadece dibinde kalmışsenağlama ama giden gitti üzülsem de neyse avonun yeni katalogundaki kampanyalı parfümlerden hangisi güzel yardım edebilir misiniz:kedi:

geçmiş olsun =) ben çiçek kokularını seviyorum tatlı kokular şurup gibi geliyo hiç hoşlanmıyorum ben avonun nerdeyse bütün parfümlerini denedim =)
Incandessence(çok severek kullandım), Perceıve, Treselle(pembeside güzel ama moru daha çok hoşuma gidiyo), chirstian lacroix rouge, bluerush( erkeğide bayanıda çok güzel), summer white, wish of happines(pembeside olur sarısıda olur hafif bi koku), make me smile (moru çok tatlı kokuyo kırmızısı aynı şurup ama sarısı hoş hafif bi koku) ...
ya bu liste daha çok uzar ... böyle işte =)

canım yaa aynı şey bende de oldu pembe miss o almş annem bana kendisi oriflame satıyor okula götüreym dedim hepsi boşalmş çantama nasıl üzülmüştüm senağlama

bu ay indirimde olan güzel parfümlere baktım şimdi oriflamenn katalogndan amber elixir çok hoş ve kalıcı bi koku
embrace ve dancing lady indirmde olan güzel parfümlerden
avonda ise beğendklerim summer white women of earth wish of love ama bunlar fzla kalıcı değil
perceive celebre pur blanca var sevdklerimden ama onlarda bu ay çok pahalı geçen ay indirmdeydi :teselli:

aynısı ev arkadaşıma da oldu.Çantasına dökülmüş.oriflame'ın çalışanını, alan kişiye söylemesi için eğitmesi lazım

Bende geçensene sevgilimle buluşmaya giderken aceleyle çantamı düşürmüştüm. Neyse gittim çantamdan güzel güzel kokular çıkıyor meğersem kırılmış dökülmüş çantamın içine.:gitme: Yeniydi hem
.

Son düzenleme:
o bir şeymi benim yurtta bir sürü parfümümü çaldılar klava:
miss oyu bilmiyorum ama çiçeksi kokular arıyorsan avonda little black dress vardı sanırım
onu sevmiştim ben
bir de bluerush kullanıyorum ben, o da güzel yalnız çok kalıcı değil
imkanın varsa bir kere 100 lira var kalıcı bir şey al, bir sene kullanırsın

haklısın canım en iyisi o ama öğrencilik hali işte:) bu arada seninki daha kötüymüş canım bi kere benim de daha bi kaç kere sıktığım parfümüm çalınmıştı:teselli:

online kataloğa bak cnm dicem ama yeni kampanya başlamadı nette henüz..yılbası kataloğundan bakabilirsin...elimde perceive var istersen kullanılmamış...daha bisssürüüüüü avon ürünleri var satıyorum..perceive öneririm sorarsan :)

arkadaşlar annem incandessence söylemiş sizce little black mi daha güzel o mu çünkü ikisi arasında kaldımkafamçokkarıştı

arkadaşlar annem incandessence söylemiş sizce little black mi daha güzel o mu çünkü ikisi arasında kaldımkafamçokkarıştı

little daha vanilyalı , incandessence ise daha çiçeksi....hangi tür seviyorsan ona göre tercih yap ama ben olsam little ı alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…