• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfümü kalıcı olması için nasıl kullanmak lazım?Uzmanların tavsiyyesi,okuyun,lütfen!

artistler kibin bütün üstüme boşaltırım ben
parfüm dayandıramıyorum valla tatlicadiarzu

bizler tsk. ederiz canim. Kizlar birde ben duydumki yikandikaten sonra saclara sIkmakda cok kalici olmasini sagliyormus parfümün, bende genelikle saclarima sIkarIm ama gece biryere gidersem heryerime sürüyorum vallah söööyylleeee bir parfüm banyosuyerimsenibenyerimseniben

ben her tarafıma sıkıyorum yine gun boyu kalıyor ustumde kokular ama ayak tamanlarını yeni duydum şimdi diyelim ayak tabanlarına surdun ayakkabıyıda giydin ayaklar ayakkabıda terlediğinde parfumla ayak kokusu birbirine girip iğrenç bir koku oluşturmazmı :uhm: tşk ederim canıma.s.
Ola bilir ,canım,ama bunu eski Yunan filozofu tafsiye etmiş.Onun yaşadığı zamanlar aykkabı yerine açık sandalet kullanıyorlardı yani kendi zamanına göre söylemiş oda,canım.Yinede teşekkürler fikrin için

paylaşımın için tşk.ler arkadaşım,bende genelde boynuma kulak arkalarıma bileğime ve saçıma sıkıyorum....

emeğine sağlık bende genelde kulak arkası ve bilekler ayrıca boynuma sürerim

a.s

kızlar bende de size bir tavsiye parfumünüzü aldığınızda mutlaka 1 ay falan buzdolabında saklayın acayip kalıcı oluyor.ben saçlarıma sıkarım parfumümü sabah sıkıyorum gece yatağımda burnuma geliyor kokusu.ayrıza koltukaltımada 8*4ün deodorantını kullanıyorum mis gbi kokuyo ve terletmiyor.genelde dolabımada sıkarım kıyafetlerimi siner kokusu iyi oluyor..

ayak topugumuza siksak koku nasi yukari cikcak:D ben dirseklerime bileklerime kulagimin arkasina boynuma bide sacimin ustunden sikiorum

Back