Parfümlerin açıklamaları

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar tüm parfümlerin içeriklerini açıklayan bır sıte var bılmıyorum daha önce verdımmı lınkı? faydalı olması dıleklerımle selamlar....

Google Translate

bulup ne yapıcam ne demek bende bunu anlamadım.:44:
sıtede benım gıbı parfüm meraklılarına seslenıyor.
parfümler hakkında genel bılgı mevcut yanı tasarımcıları ,hangı ulkenın v.s gıbı bılgıler var inceleyın anlarsınız ne demek ıstedığımı.Hem sonra parfümlerin içieriği üstünde yazmaz ben görmedim şu var bu var demez.

Çok beğendim bu siteyi.Fiyat listesi de bonus :)

Son düzenleme:
arkadaşlar tüm parfümlerin içeriklerini açıklayan bır sıte var bılmıyorum daha önce verdımmı lınkı? faydalı olması dıleklerımle selamlar....

Google Translate

hım çok beğendim kullandığım parfümlerin içeriklerine baktım. Sağ olun güzel paylaşım bence.Bütün hepsine tek yerden bakabilmek açısından iyi olmuş merak ettiğim kokulara buradan bakarım artık.

Ben hep kullanıyorum bunu paylasman güzel olmuş bayagıdır bakmıyordum.İngilizcemin gelişmesine de katkı sağlıyordu :)

Benim de hep kullandığım çok sevdiğim bir sitedir. Bir parfüm alacağım zaman ilk buraya bakarım yorum için. Bir de makeupvalley.com var o da güzel ama fragrantica sadece parfüm olduğu için daha iyi. Hem profil açıp beğendiğiniz beğenmediğiniz almak istediğiniz parfümleri koyuyorsunuz ve başka profillerinkini de görebiliyorsunuz. Tabi ingilizce lazım onu da burdaki gibi google translate den halleder bilmeyenler Aslında Türkiye için de umuyoruz bir tane efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…