Parfümlerimiz - fotoğraflı

Avon little black kokusu nasıl sizce...

little black dress güzel bir koku tavsiye ederim.. çok ağır değil şekerlide değil..çiçeksi odunsu gibi sofistike bir koku diyebilirim.içeriğinde hanımeli, kayısı, misk ve bikaç şey daha var.. denemelisin bence..

bunlar da benimkiler kızlar. en sevdiğim hypnotic poison . chopard casmir ya da blue seduction isteyen olursa başka bi kokuyla takas edebilirimmm

intimately ve seduction bende de var.severek kullanıyorum.çok da kalıcı değiller,hafif kokular oldukları için herhalde.

intimately ve seduction bende de var.severek kullanıyorum.çok da kalıcı değiller,hafif kokular oldukları için herhalde.

sanırım öyle canım. ilkbaharda ve yazın kullanmak lazım bunları bi de. bu mevsime hafif kaçıyorlar.intimately biraz daha yoğun olsaymış mükemmel bir parfüm olabilirmiş , cennet gibi kokuyor aslında ama kokusu çok yayılmıyor sanırım. yine de her baharda kullanılmalı valla, mis mis kokuyor

evet intimately gerçekten çok hoş ama yayılmıyor dediğin gibi.pure poison a çok benzetildiği için bi de onu denemek istiyorum.o daha kalıcı ve yayılan bi kokudur bence

Tek kelimeyle bayıldım.

Bir şey sormak istiyorum, Dolce gabbananın kokusunu tavsiye eder misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…