Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu parfumu bir sitede 134 tl'ye buldum hemde kdv dahil fiyatı. Kampanyasının bitmesine 1 gün kalmış
bence bu kampanya bitmeden alın..
Sitenin adı e-grupindirimi
kaçırmayın bence bu fırsatı....
bunlarda benim parfümlerimin tümü :)
By melancholien at 2011-03-02
Chanel Coco Mademoiselle 100ml EDT
Givenchy Play EDP 75ml
Givenchy Play Intense EDP 75ml
Jennifer Lopez Live Lux 30ml EDP
Paco Rabanne Black Xs 80ml EDT
Agent Provocateur 100ml EDP
Agent Provocateur 50ml EDP
Christian Lacroix Rouge 50ml
Marc Jacobs Daisy
Dolce Gabbana The One
5 adet Doğal Saf Parfüm
Body Shop Amorito
Chloe by Chloé 75ml EDP
Estee Lauder Emerald Dream
Christian Dior Hypnotic Poison 100ml EDT
Christian Dior Hypnotic Poison 50ml Special Edition
Christian Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle 100ml EDT
Angie Hot 50ml EDT
Escada Magnetism 50ml EDP
Lacoste Love Of Pink 50ml EDT
Body Shop Vanilla 3 adet 30ml
Body Shop Strawberry 60ml EDT
Davidoff Cool Water Happy Summer EDT 100ml
Valentino Rock'n Rose EDP 90ml
Paco Rabanne Lady Million 80ml EDP
Paris Hilton Heiress 100ml EDP
DP DKNY Be Delicious
DP Christian Dior Jadore
BODY SPRAYLERİM:
Victoria'S Secret Luscious Kisses
La Senza Body Kiss Vanilla Cupcake
BodY Shop Vanilla
Eyüp Sabri Tuncer Perfume Jewels Hot Kisses
Parfümlerimin Vücut Losyonları:
Eyüp Sabri Tuncer Perfume Jewlels Hot Kisses
Paco Rabanne Black Xs
La Senza Body Kiss Vanilla Cupcake
Body Shop Vanilla
Cnm Parfümlerinin Hepsi çok güsel güle güle kullan. body shop ürünlerini ve la senza vücur spreylerini çok merak ediyorum.parfüm konusunda deneyimli olduğunu düşünerek bi kaç bişi sormak isityorum.bende bu aralar parfüm arayışı içindeyim.şuana kadar tek beğendiğim parfüm estee lauder bali dream.harika bi koku ve üretimden kalkmış sanırım.aradığı koku çiçek,vanilyalı pudralı bi koku istiyorum.mesela paco rabbane blackxs nasıl bi koku önerebilecğin bi koku varmı?
estee lauder bali dream bana göre çok hafif bir koku bu tarz koku arıyorsan Chanel Noa öneririm ben çok hoş bir koku..
Benim favori kokum elizabeth arden Reddoor ben bayılıyorum ama bu insanlar kokudan anlamıyorlarmı yada zevkler renkleri tartışılmazmı nedir bilmiyom çogu zaman hacı yağımı sürdün gibi bir tepki alıyorum sinir oluyorummm :86:
Noa'a Bali dreamdan daha hafif gibi geliyo banada o kadarda hafif sevmiyorum :26:
Cnm Parfümlerinin Hepsi çok güsel güle güle kullan. body shop ürünlerini ve la senza vücur spreylerini çok merak ediyorum.parfüm konusunda deneyimli olduğunu düşünerek bi kaç bişi sormak isityorum.bende bu aralar parfüm arayışı içindeyim.şuana kadar tek beğendiğim parfüm estee lauder bali dream.harika bi koku ve üretimden kalkmış sanırım.aradığı koku çiçek,vanilyalı pudralı bi koku istiyorum.mesela paco rabbane blackxs nasıl bi koku önerebilecğin bi koku varmı?
AMAN TANRIM ömrüm boyunca kullandığım parfümler bunların yarısı etmez!! çok fazla!! gözlerim hangisine bakacağını şaşırdı
estee lauder bali dream bana göre çok hafif bir koku bu tarz koku arıyorsan Chanel Noa öneririm ben çok hoş bir koku..
Benim favori kokum elizabeth arden Reddoor ben bayılıyorum ama bu insanlar kokudan anlamıyorlarmı yada zevkler renkleri tartışılmazmı nedir bilmiyom çogu zaman hacı yağımı sürdün gibi bir tepki alıyorum sinir oluyorummm :86:
ya ızlar bıraz alakasız olcak ama benım cok sevdıgım bı parfumum var ama o basındakı beyaz sey basmıo bozuldu.parfumumde dolu.nası kullanabılırım o parfumumu.
Daha da var ya hepsi çalışma odamda, onları da çekicem