Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl hopörler canım bilgisayar icin mi
Havlu var bende çocuk ve sizin için kıyafet var fincan takımı felan var tartı takaslandı seccade var bu tür şeyler iş
Canım ben sana çocuklardan fırsat bulunca hemen resim atıcam canım hopörlö var ama biri calışmıyo hani ikili oluyo ya birinden ses geliyo birinden gelmiyokıyafet lazım değil de ev için ufak tefekler
Canım ben sana çocuklardan fırsat bulunca hemen resim atıcam canım hopörlö var ama biri calışmıyo hani ikili oluyo ya birinden ses geliyo birinden gelmiyo
Tamam canım resimleri göndericem ben sizetabi acelesi yok, olabilir idare ederim şimdilik şuan maddi durumum fazla yok, alamıyorum
Tamam canım havlular kadice seccadeler sen benim dedigim parfümleri ayır canım dısardayım simdi bir saate eve geçicem ekmek sepeti felan biseyler daha ekliyeyim ona göre karar verelim olur mukadife olanları beğendim,
Tamam canım havlular kadice seccadeler sen benim dedigim parfümleri ayır canım dısardayım simdi bir saate eve geçicem ekmek sepeti felan biseyler daha ekliyeyim ona göre karar verelim olur mu
Canım baya bisey yükledim ama begendikleriniz var mı
Hepsini mi çok degil mi canım havlular el örgüsü ve sıfır nevresim sıfır seccadeler hiç kullanılmamış bi ekmek sepetiyle Hopörler kullanılıksağol, yüklediklerini o 2 parfüme takaslarmısın peki ?
Hepsini mi çok degil mi canım havlular el örgüsü ve sıfır nevresim sıfır seccadeler hiç kullanılmamış bi ekmek sepetiyle Hopörler kullanılık
Hepsini mi çok degil mi canım havlular el örgüsü ve sıfır nevresim sıfır seccadeler hiç kullanılmamış bi ekmek sepetiyle Hopörler kullanılık
Bunlar olur canım havlular yok demibunlar yani
Canım ben bunları da istiyorum dantelli havluların hepsini alsan olur mu bunlara karşilik