Parfümler çocuk kıyafetleri makyaj malzemeleri sayfa 4 te

canım konularıma bak uygun bisey bulursan parfümlerle takas yapalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım konularıma bak uygun bisey bulursan parfümlerle takas yapalım

canım siyah bi mevsimlik mont sanırım onu beğendim duruyormu
kız resimli çanta sıfır demişsin onu beğendim
pembe çanta kullanıldımı
aslında bana pudra pembe çanta lazımm

canım siyah bi mevsimlik mont sanırım onu beğendim duruyormu
kız resimli çanta sıfır demişsin onu beğendim
pembe çanta kullanıldımı
aslında bana pudra pembe çanta lazımm

canım pembe çanta ayırtıldı resimli çanta içinde gazeteleriyle duruyor.mevsimlik dediğin mango ceket mi kapşonlu olan mı ? yarın krsin haber çıkacak kapşonlu için muhtemelen kalır :)

sen oriflame olan parfümümü istiyosun canım birde fiyon desenliçantan var o pudra pembemi

canım oriflame ve su az kullanilmis acik parfumu istiyorum acik parfum sahipliyse onceligim oriflame tabi :) canim pudra pembe cantam yok.fiyonklu dedigini hatirlamadim bi bakayim hemen

açık olan bi tanıdık firmada çalışıyo esansını bol bol koymuş kalıcı :)bikaçkez fıslattım 100 ml di sanırım oriflame olanda üyeyken almıştım gelişinin altında fiyat yazdım ben ikisinide göndereyim ozaman :)nasıl yapalım

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1097536&d=1399029829 bunları ne kadara veriyosun canım baska kozmetik yokmu rimel falan Vs losyon nasıl bişey pırıltılı falan değil dmi

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1097536&d=1399029829 bunları ne kadara veriyosun canım baska kozmetik yokmu rimel falan Vs losyon nasıl bişey pırıltılı falan değil dmi

yok canım pırıltılı değil ama müthiç kokuyor onu söyleyebilirim.oriflame saç kremi sıfır açılmamış ama victoria secret çok az kullaılmıştır.oriflame 10 diğeri 7 olur istersen rimelde var ama sağlıklı olmaz diye koymadım farlara baktınmı 1 kez denendiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…