Parfümler çocuk kıyafetleri makyaj malzemeleri sayfa 4 te

$Kopyasý Zeynep elam2704.jpg $Kopyasý Zeynep elam2700.jpg $Kopyasý Zeynep elam2705.jpg $Zeynep elam2706.jpg $Zeynep elam2707.jpg $Zeynep elam2708.jpg $Zeynep elam2709.jpg $Zeynep elam2710.jpg $Zeynep elam2711.jpg Eki Görüntüle 2 $Zeynep elam2727.jpg

kızlar yeni bişeylerle karşınızdayım oriflame olanlar hiç kullılmadı diğerleride temiz alanların içi rahat olsun fiyatları uygun tuttum ama yine konuşuruz

Eki Görüntüle 1097516 Eki Görüntüle 1097517 Eki Görüntüle 1097518
Pastel marka 2 adet göz farı hafif parıltılı iksindednde 1 er kez denendi kutususnda duruyor tertemiz tanesi 7 tl.
Eki Görüntüle 1097524
Oriflame büyük boy el kremi ve ayak kremi ikiside sıfır açılmamış tanesi 5 tl
Eki Görüntüle 1097531
Oriflame enigma parfüm kutusunda açılmamış 25 tl
Eki Görüntüle 1097536
Victoria secret %90 dolu losyon ve oriflame ballı sütlü saç kremi sıfır açılmamış tanesi 10 tl
Eki Görüntüle 1097541 Eki Görüntüle 1097542
Rujların tanesi 2 tl bir tanesini aynalı olduğu için beğenip almıştım aynası kırıldı gül kurusu olanıd kızım ucunu hafif bozmuş
Eki Görüntüle 1097549 Eki Görüntüle 1097550
Cecile marka pembe lila far 1 kez pembeyi denedim çok şirin renkler 4 tl
Avon pırıltılı far 1 kez kullıldı 4 tl
Allık 2 tl
Eki Görüntüle 1097551
Oriflame tırak etlerini giderici jel 5 tl sıfır
İxora çiçek kokuları büyük boy 7 tl bikaç kez fıslatıldı
Eki Görüntüle 1097553 Eki Görüntüle 1097555

canım konularıma bak uygun bisey bulursan parfümlerle takas yapalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım konularıma bak uygun bisey bulursan parfümlerle takas yapalım

canım siyah bi mevsimlik mont sanırım onu beğendim duruyormu
kız resimli çanta sıfır demişsin onu beğendim
pembe çanta kullanıldımı
aslında bana pudra pembe çanta lazımm

canım siyah bi mevsimlik mont sanırım onu beğendim duruyormu
kız resimli çanta sıfır demişsin onu beğendim
pembe çanta kullanıldımı
aslında bana pudra pembe çanta lazımm

canım pembe çanta ayırtıldı resimli çanta içinde gazeteleriyle duruyor.mevsimlik dediğin mango ceket mi kapşonlu olan mı ? yarın krsin haber çıkacak kapşonlu için muhtemelen kalır :)

sen oriflame olan parfümümü istiyosun canım birde fiyon desenliçantan var o pudra pembemi

canım oriflame ve su az kullanilmis acik parfumu istiyorum acik parfum sahipliyse onceligim oriflame tabi :) canim pudra pembe cantam yok.fiyonklu dedigini hatirlamadim bi bakayim hemen

canım oriflame ve su az kullanilmis acik parfumu istiyorum acik parfum sahipliyse onceligim oriflame tabi :) canim pudra pembe cantam yok.fiyonklu dedigini hatirlamadim bi bakayim hemen

açık olan bi tanıdık firmada çalışıyo esansını bol bol koymuş kalıcı :)bikaçkez fıslattım 100 ml di sanırım oriflame olanda üyeyken almıştım gelişinin altında fiyat yazdım ben ikisinide göndereyim ozaman :)nasıl yapalım

açık olan bi tanıdık firmada çalışıyo esansını bol bol koymuş kalıcı :)bikaçkez fıslattım 100 ml di sanırım oriflame olanda üyeyken almıştım gelişinin altında fiyat yazdım ben ikisinide göndereyim ozaman :)nasıl yapalım

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1097536&d=1399029829 bunları ne kadara veriyosun canım baska kozmetik yokmu rimel falan Vs losyon nasıl bişey pırıltılı falan değil dmi

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1097536&d=1399029829 bunları ne kadara veriyosun canım baska kozmetik yokmu rimel falan Vs losyon nasıl bişey pırıltılı falan değil dmi

yok canım pırıltılı değil ama müthiç kokuyor onu söyleyebilirim.oriflame saç kremi sıfır açılmamış ama victoria secret çok az kullaılmıştır.oriflame 10 diğeri 7 olur istersen rimelde var ama sağlıklı olmaz diye koymadım farlara baktınmı 1 kez denendiler

Back