Parfümler çocuk kıyafetleri makyaj malzemeleri sayfa 4 te

canım bu kahverengi çantanın daha net fotosu var mı çok bulanık çıkmış, bir de son fiyat nedir?ben de tesettüre uygun kıyafetler var, bi bak istersen.

canım bu kahverengi çantanın daha net fotosu var mı çok bulanık çıkmış, bir de son fiyat nedir?ben de tesettüre uygun kıyafetler var, bi bak istersen.

tekrar çekeyim canım resmini kağıtları bile duruyor içinde çok beğeniyorum ama ihtiyaçtan satılık malesef düşünürsen 50 tlye veriyim normalde 95 tl.ürünlerinede bakıyorum canım

kızlar yeni bişeylerle karşınızdayım oriflame olanlar hiç kullılmadı diğerleride temiz alanların içi rahat olsun fiyatları uygun tuttum ama yine konuşuruz

Pastel marka 2 adet göz farı hafif parıltılı iksindednde 1 er kez denendi kutususnda duruyor tertemiz tanesi 7 tl.

Oriflame büyük boy el kremi ve ayak kremi ikiside sıfır açılmamış tanesi 5 tl

Oriflame enigma parfüm kutusunda açılmamış 25 tl

Victoria secret %90 dolu losyon ve oriflame ballı sütlü saç kremi sıfır açılmamış tanesi 10 tl

Rujların tanesi 2 tl bir tanesini aynalı olduğu için beğenip almıştım aynası kırıldı gül kurusu olanıd kızım ucunu hafif bozmuş

Cecile marka pembe lila far 1 kez pembeyi denedim çok şirin renkler 4 tl
Avon pırıltılı far 1 kez kullıldı 4 tl
Allık 2 tl

Oriflame tırak etlerini giderici jel 5 tl sıfır
İxora çiçek kokuları büyük boy 7 tl bikaç kez fıslatıldı

Karda kışta giyilecek kadife içi polar pantolon 3 yaş 7 tl

1-2 yaş elbise 5 tl

28-29 numara bot bikaçkez giyilmiş numarası uyan varsa tavsiye edrim çok kaliteli ve pahalı bi ürün 25 tlye vericem

CH=CONFIG]1097704[/ATTACH]
bikini ve mmayolar 10-11-12 yaşa olur yani çocuğun kalıbına bağlı tanesi 5tl

kızımın çok sevdiğimiz ceketi giydirdiğimde herkes sorardı nerden aldığımı 2-3 yaş 15 tl

lcw elbise 2 yaş önünde hafif bi leke var 7 tl kot ceket 2-3

Yaş 10 tl

Lila elbise çok şirin duruyor 2 yaş bikaç kez giyildi tertemiz 10 tl
2-3 yaş mont 10 tl

Genesis marka 25 numara 1 kez giyilmiş 10 tlye vericem

C&a marka 1,5 yaş2,5 yaş aralığına olur mor renkli temiz ama kolunda az bi delik var yandaki resimde minicik
15 tl

3 yaş yazıyor ama tunik gibi olduğundan kızıma giydiremedim yani 2 yaşa anca olur 1 kez giyildi iç badisi bikaç kez kullanıldı ama 3lü takım pudra pembe ve ekru 10 tl

kot tulum 2-3 yaşa olur 10 tl 1-2 kez giyildi yepyeni

lcw 1,5 -2 yaş pantolon kapri olarakta kullanılıyor 1-2 kez giyildi 10 tl

Kızlar bunlarda 4-5 yaş badiler pijamalr tişörtler ihtiyacı olan alsın parçası 2 tl çoğu gap marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…