• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfümle arası çok iyi olanlara soru

valla senin böyle bulman zor
tutucan bi turistin kolundan sorucan artık
ya da götürcen bunun kokusundan istiyorum diyicen:hulya:

antalyaya bidahaki gidşimde inşallah:gitme:
zor ama imkansız değil arkadaşlaaaarboshayallersmile
hala önerdiğiniz parfümlere bakıyorum henüz uyan yok..

lacoste touch of pinki denediniz mi ?? ya da calvin klein'dan euphoria?? buunlari mutlaka dene..

lacoste touch of pinki denediniz mi ?? ya da calvin klein'dan euphoria?? buunlari mutlaka dene..

evet ikisinide denedim değil. euphoria ağır kalıyo
aaaaadelikafadulden almanyadasın:Saruboceq:
bruno banani yi bilirsin o zaman. o olabilir mi dersin aradığım turist kokusu?bilmiyorumkismile
temiz, ferah, sabunsuhihoyyyt

Birde miracle lancome'dan ve ya chanel'den chance.. bunlarida dene.. burdakiler genelde onlari kullanirlar

Birde miracle lancome'dan ve ya chanel'den chance.. bunlarida dene.. burdakiler genelde onlari kullanirlar

onlarıda denedim canım miracle da bi baharat kokusu var baskın. chance çok güzel ama o da değil
bi konuda bruno banani olabilir sadece almanya da var demişler. eski bi koku zaten aradığım. yolun düşerse bi parfümeriye bruno banani klasik olanı sorar mısın sıktır hattabayanssulusmile:kedi:boshayallersmile

onlarıda denedim canım miracle da bi baharat kokusu var baskın. chance çok güzel ama o da değil
bi konuda bruno banani olabilir sadece almanya da var demişler. eski bi koku zaten aradığım. yolun düşerse bi parfümeriye bruno banani klasik olanı sorar mısın sıktır hattabayanssulusmile:kedi:boshayallersmile
tamam bu gün ilk is brunoyu denemek olacak... bayanssulusmile

canim dedigin tarife uyuyor bruno...ama o mu ki acababayanssulusmile

aaaaaaadelikafaduldendelikafadulden
uuf çok heycan yaptım. ankaraya almanyadan döncek olan kim varsa isticem vala=) ne kadardı peki=)
çok teşekkür ederim çoooook:Saruboceq:

merhaba,

bahsettiğin kokuyu o kadar iyi biliyorumki dayımlar almanyadan gelipte valizlerini açtıkları anda yayılan kokudur.
ama kullandıkları parfümler bu kokudan çok farklıdır.
mesela yengeem ck be kullanıyor.

peki sen bunu DP ye sordunmu onu merak ettim?

hugo boss un hugo su değil
bvlgari nin blv si de değil. o direkt beyaz sabun kokuyo:1:
burda bi topic gördüm almanya kokusu diye.aradığım o koku işte! ama o arkadaşta bulamamş:sinifsinif:
bruno banani gibi bi parfüm denmiş türkiyede yok almanlar çok kullanıo diye bi fikriniz var mı almanyada bulunan yada türkiyede gören arkadşlar var mı??

ayyy evet ben bu kokuyu kullandım almanyadan arkadasım getırdı bana burda gormedım hıc ama sıtesını bulup turkıyeye getırtemezmısın?

merhaba,

bahsettiğin kokuyu o kadar iyi biliyorumki dayımlar almanyadan gelipte valizlerini açtıkları anda yayılan kokudur.
ama kullandıkları parfümler bu kokudan çok farklıdır.
mesela yengeem ck be kullanıyor.

peki sen bunu DP ye sordunmu onu merak ettim?

türkiye de hiç bi yerde yok ki dp de olsun canım.. off almanyaya bi gidenim olsa:hulya:
siteleri hep almanca, sadece orya özgü bi marka sanırsamkafamçokkarıştı

Back
X