Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lacoste touch of pinki denediniz mi ?? ya da calvin klein'dan euphoria?? buunlari mutlaka dene..
Birde miracle lancome'dan ve ya chanel'den chance.. bunlarida dene.. burdakiler genelde onlari kullanirlar
tamam bu gün ilk is brunoyu denemek olacak... bayanssulusmileonlarıda denedim canım miracle da bi baharat kokusu var baskın. chance çok güzel ama o da değil
bi konuda bruno banani olabilir sadece almanya da var demişler. eski bi koku zaten aradığım. yolun düşerse bi parfümeriye bruno banani klasik olanı sorar mısın sıktır hattabayanssulusmile:kedi:boshayallersmile
tamam bu gün ilk is brunoyu denemek olacak... bayanssulusmile
:lepi:ikiside süperrrlacoste touch of pinki denediniz mi ?? ya da calvin klein'dan euphoria?? buunlari mutlaka dene..
denedin miiiieyvahedigeldismilebayanssulusmileopuyorumnanaktan
canim dedigin tarife uyuyor bruno...ama o mu ki acababayanssulusmile
hugo boss un hugo su değil
bvlgari nin blv si de değil. o direkt beyaz sabun kokuyo
burda bi topic gördüm almanya kokusu diye.aradığım o koku işte! ama o arkadaşta bulamamş:sinifsinif:
bruno banani gibi bi parfüm denmiş türkiyede yok almanlar çok kullanıo diye bi fikriniz var mı almanyada bulunan yada türkiyede gören arkadşlar var mı??
merhaba,
bahsettiğin kokuyu o kadar iyi biliyorumki dayımlar almanyadan gelipte valizlerini açtıkları anda yayılan kokudur.
ama kullandıkları parfümler bu kokudan çok farklıdır.
mesela yengeem ck be kullanıyor.
peki sen bunu DP ye sordunmu onu merak ettim?
güldürdün beni yaavalla senin böyle bulman zor
tutucan bi turistin kolundan sorucan artık
ya da götürcen bunun kokusundan istiyorum diyicen:hulya: