• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfumevi parfümleri

Goodbyemylover

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
1.044
176
323
İzmir
arkadaşlar parfumevi nin satmış olduğu similar markalı açık parfüm kullananlar var mı? deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
kokular güzel mi? leke bırakıyor mu? kalıcı mı?
:) çünkü ben öğrenci olduğum için açık daha cazip ve kalıcı oluyor. fakat diğer mağazalarda bulamadığım, tükenmiş, artık üretilmeyen, yeni veya eski bir çok parfümü bu sitede buldum. ücreti de çok çok uygun.
deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

arkadaşlar parfumevi nin satmış olduğu similar markalı açık parfüm kullananlar var mı? deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
kokular güzel mi? leke bırakıyor mu? kalıcı mı?
:) çünkü ben öğrenci olduğum için açık daha cazip ve kalıcı oluyor. fakat diğer mağazalarda bulamadığım, tükenmiş, artık üretilmeyen, yeni veya eski bir çok parfümü bu sitede buldum. ücreti de çok çok uygun.
deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Ben daha önce bir kaç parfümünü denedim. Kokular gerçekten çok kalıcı ve benzerdi ama leke bırakıyor ne yazık ki. O nedenle ben bir daha almadım.

Leke konusunda fikrim yok ama benim aldığım parfümler birkaç aya bozulmuştu.
Oysaki 1 yılı aştığı halde bozulmayan açık parfümlerim oldu, hatta hala elimde var.
Çok fazla çeşit olabilir ama kokuları benzetemedikten sonra çeşidin bir önemi yok.
Bence özensiz yapıyorlar kokuları. Ama yine de deneyip karar verin.
Armani night'ı çok severdim ben mesela, orijinali üretilmiyor diye açığını alırım zaman zaman.
Ama parfümevi çok kötü yapmış. Hiç beğenmemiştim.
Versace crystal noir çok güzeldi bir de. Flowerbomb çok yayılıyor, çoookkk kalıcı.
Fakat orijinaline benzemiyormuş.

Aslında artık yeni markalar da ekleniyor.
Marc Jacobs, Guerlain, Givenchy gibi markalardan pek söz edilmediği için kısıtlı zannediyoruz açık parfümleri fakat öyle değil. 400 civarı çeşit var mesela dpde de , bargelloda da. Sormak lazım.
Herkes chanel chance'tan, hypnose'dan, light blue'dan falan bahsedince diğerleri kayboluyor.

Evet herkes belirli kokuları kullandığı için parfümcü de hep onları tavsiye ediyor onları daha güzel yapıyor talep olmayanlar yok olup gidiyor ama mesela yeni çıkan bir parfümü ya da katy perry nin lady gaga nın şeker kokan parfümlerini denemek istiyorum olmuyor. Kendime göre bir koku yok sanki hepsi klasik bayan kokuları

Evet herkes belirli kokuları kullandığı için parfümcü de hep onları tavsiye ediyor onları daha güzel yapıyor talep olmayanlar yok olup gidiyor ama mesela yeni çıkan bir parfümü ya da katy perry nin lady gaga nın şeker kokan parfümlerini denemek istiyorum olmuyor. Kendime göre bir koku yok sanki hepsi klasik bayan kokuları
Lady gaga'yı parfümevinden tester olarak almıştım. Beğeniyorsan al çünkü orijinaline benziyor. Ama bence gayet silik ve sıradan bir koku. Zevk meselesi bunlar.

yok ben kokusunu bilmiyorum da, merak ettiğim bir çok koku var. diğer markalarda mesela d&p zaten çok pahalı loris eyfel bunlarda aynı liste veriyolar elime bargello parfüm kodlarını bulamadım yakınlarda da mağazası yok ixora aynı şekilde la vie est belle ve miss dior cherie almıştım. çoğu beğeniyor bu kokuları ama nedense ben hiç beğenmedim. o yüzden bir daha ixoradan da almadım. :/ parfumevinden almıştım hatta viva la juicy miydi neydi hoş şişeli bi parfümdü onun açığını aldım similar'dan. bir yıl olmuştur ama hiç kullanmadım çünkü kokusu otobüs kokusu gibi baharatlı karamelli tuhaf bir şey. iyi yorum yapanlar da var.. ne yapacağımı şaşırdım açıkçası ben de.

Daha önce parfüm almışsın bu siteden. Neden yeniden soruyorsun anlamadım. =D Ben de hiç alışveriş yapmadın sanıp cevap vermiştim.

evet ama 1 kere yaptım onda da kokunun orjinalini bilmediğim için yorum yapamadım iyi mi kötü mü. belki sürekli alan varsa genel anlamda nasıl bir fikir edinmek isterim

Parfümevinin kokuları cidden çok kalıcı ve çok güzel.. ben flowerbomb almıştım bikere orjinale çok benziyor evet.. :) Ama tabi orjinalinden daha yoğundu orjinali gibi fresh değildi baş ağrısı yaptı kullanamadım.. :KK39:

Back