• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfümevi.com sitesini deneyen var mı?

_allure_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
1.028
6
116
İzmir
ekşi sözlükte hakkında çok güzel yorumlar okudum merakımdan sipariş verdim. gelince buraya görüşlerimi yazarım, acaba benden başka deneyen, alışveriş yapan var mı?

Ben de merak ettim baktım, ekşi sözlükte 1-2 kişi hariç herkes çok beğenmiş ama bilemedim yahu... Bu ay biraz sıkışığım yoksa alıp denerdim riske atıp ama gelecek ay kesin alcam açığı piyasada olmayanlardan bi tane.
Sen naptın denedin mi?

kargo paketim gelmiş dün:52: açıkcası benim hoşuma gitti ben 6 tane bayan 2 erkek siparişi verdim içlerinden bunu kullanamam dediğim yok:46: erkek kokularıda güzel

gelecek ay da D&G anthlogy serisini sipariş edicem. şu an onları kullanıyorum ve iyice karşılaştırma yapabilriim

3 şişe alınınca kargo da ödenmiyor. aldığım kokuların çoğu eski parfüm o yüzden bi kaç tanesinin orjinal kokusunu biliyorum ve onlarında benzediğini söyleyebilirim, şu an için bi sorun yok gayet beğendim özellikle çok sevdiğim ama artık üretilmeyen eski parfümlere ulaşmak cidden gzel oldu.

Son düzenleme:
Flowebomb almıştım buradan. Annem kullanıyor.
Kokusu bir fısta bile öyle bir yayılıyor ki. :O
Ertesi gün de kıyafeti yoğun bir şekilde kokuyordu hatta. :44:

ben de 6 parfüm sipariş ettim dün inş bugün yarın gelicek çok heyecanlıyım =) 5i tester 1 tanesi 50 ml lik. kokuları bilmedigim icin tester almak istedim ilk alışverişim çünkü. ama merak ettiğim çok şirin bi parfüm gibi duran viva la juicy nin testerı yoktu 50 lik siparis verdim =) annem lacoste pour femme ve miss cherie blooming bouqet siparis etti..

merhabalar arkadaşlar
nasıl kokuları kalıcımı?
kapıda ödeme imkanı varmı?birde fiyatlar nasıl?

merhabalar arkadaşlar
nasıl kokuları kalıcımı?
kapıda ödeme imkanı varmı?birde fiyatlar nasıl?

herhalde yarın gelir bizim siparişler. genel olarak cogu kisi kalıcı ve orjinaline benzedigini sölüyor. kapıda ödeme var ama kartla alınca daha ucuza geliyo. parfumevi.com.tr bir bak bakalım bence cok uygun =)

Parfümevinden bir defa alışveriş yaptım şimdiye kadar, şu an piyasada olmayan escada tropical punch ı aldım yazın, çok eskiden kullandığım bir kokuydu, koku güzel ve kalıcı, ben başarılı buldum, denenebilir

ben de 6 parfüm sipariş ettim dün inş bugün yarın gelicek çok heyecanlıyım =) 5i tester 1 tanesi 50 ml lik. kokuları bilmedigim icin tester almak istedim ilk alışverişim çünkü. ama merak ettiğim çok şirin bi parfüm gibi duran viva la juicy nin testerı yoktu 50 lik siparis verdim =) annem lacoste pour femme ve miss cherie blooming bouqet siparis etti..

ayyyy geldi mi yaa? nasıl nasıl? ben de bi denesem mi acaba diye düşünüyorum bu sitedekileri...

ayyyy geldi mi yaa? nasıl nasıl? ben de bi denesem mi acaba diye düşünüyorum bu sitedekileri...

yaa daha gelmedi canım ya pazar sipariş ettik halbuki. herkes kargo hızından memnun ama bizim 2 gün oldu kargoya koyulmadı. siparis ettigim parfümler
escada cherry in the air
juicy couture viva la juicy
britney spears hidden fantasy
just cavalli
victorias secret dark orchid seduction
naomi campbell cat deluxe at night

yaşıma uygun şekerli meyveli ama çok da ağır olmayan vanilyalı kokular olmasına izin verdim. çok merakla bekliyorum. cherry in the air zaten limited edition du yani açık veya orjinal hiç bi yerde bulamayacagın kokular bu sitede var ve bloglarda çoğu da memnun kalmış istersen al istersen tester al bi dene ne kaybdersin

ben de alcam bir şurdan ya.herkesin dilinde yemin olsun.daha önceden de niyetlenmiştim unutmuşum.havale ile ödeme nasıl yapılıyor? bilen var mı?:ssz::ssz::ssz::ssz:

parfümlerim geldi. öncelikle
escada cherry in the air
just cavalli
naomi campbell cat deluxe at night a bayıldım. diğerlerini de beğendim ama bu üçü bende oha çok değişik çok güzel etkisi yaptı. dior miss cherie blooming bouqet çiçeksi güzel bi koku. britney spears hidden fantasy de çiçek meyve karışımı hoş koku. viva la juicy de baya baharatlı mı caramelli mi desem biraz ağır geldi ama o da şekerli kış günleri için uygun bi koku. ama sıradan kokular açıkçası ben o üçünü çok beğendim dediğim gibi. ama maalesef victorias secret seduction dark orchid testerın spreyi bozuk henüz koklayamadım. ben yaşıma uygun şekerli tatlı parfümler sipariş etmiştim ve naomi dışında hiç birinin kokusunu bilmiodum ama hepsi kullanılabilir tatlı ve farklı kokular.
cherry olan harika kiraz kokuyo çok tatlı.
just cavalli ise bazıları hacı misi diyebilir çünkü vanilyalı kremsi ve ağır bi koku. ama bana kaliteli geldiler açıkçası ve şişeleri gerçekten çook şeker :) keşke bozuk tester göndermeselerdi ama..

Back