Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Versace bright Crystal nasil bilen var mi kullanan
Angel ya da wish le alakası yok canım..şekerli bir koku ama emin ol bayık bir şeker kokusu değil.. Bir iki fıs sıkıyorsun gerçekten kaldıkça güzelleşiyor.. Bana chance 'la birlikte en çok sorulan parfümlerimden birisi oldu.. Verdiğim paraya değer..la vi est belle , cok onerdiler almadım ya sanki wish angel 212 gıbı geldı benzemıyor tabı ama yogun seker geldı..acaba kaldıkca guzellesiyor mu?
hangi parfümü versace nin?Burberry classic almayani dovuyolar o derece oldu herkes kullaniyo versace icin cok uzuldum esimde agir buldu
hangi parfümü versace nin?
Canım öncelikle umarım zamanla alışır seversin diyorum.. Tamamen kendi düşüncemi söylüyorum beğenen kullanan arkadaşlarıma saygı duyarak. Çok ağır bir koku. Bana da hitap etmeyen bir koku oldu maalesef ama ben denemedim neyse ki.. Parfüm almadan önce mutlaka denenmeli çünkü hakikaten çok subjektif bir olay parfüm olayı.Versace crystal noir aldim .cok agir avon far awaye benzettim ben .bright olani daha hafif galiba
Canım öncelikle umarım zamanla alışır seversin diyorum.. Tamamen kendi düşüncemi söylüyorum beğenen kullanan arkadaşlarıma saygı duyarak. Çok ağır bir koku. Bana da hitap etmeyen bir koku oldu maalesef ama ben denemedim neyse ki.. Parfüm almadan önce mutlaka denenmeli çünkü hakikaten çok subjektif bir olay parfüm olayı.
Ayol sen de herkese burberry classic onerip duruyorsunYazdıklarından benim tercihim Versace Crystal Noir olurdu.
Ekstra olarak önerilerim, Burberry Classic ve Roberto Cavalli edp :)
kesinliklee denenmeli ama denemeye gittigimizdede kafamiz karisiyor belki benimle ilgili bi durum cok kararsız bir insanim pazardan sahte parfum aldim oyle denim dedim zenciler satiyo ya bir gorseniz baya cesit vardi .bugun check freshten bi bakiyim dedim kaydi cikti sadece tarihi gecmis 2010 yilinin orginal olma ihtimali var mi acaba cok merak ediyorum[/QUOTE
Bende şu anda araştırıyorum sürekli fırsat buldukça avm ye
Haklısın insanın kafası karışıyor. Anladığım kadarıyla ağır kokulardan hoşlanmıyorsun bende çabuk beğenebilen biri değilim kaldı ki orijinal parfüm aldığım zaman işte tam da istediğim bu demek isterim. Fırsat buldukça avm ye gidebildiğim zamanlarda bakıyorum bende şu ara kokulara beğenmediklerimi eliyorum falan:) Ama her defasında not aldıklarıma bakıyorum yani en fazla 4 veya 5 kokuya. Sende öyle yapabilirsin. Bu arada ben bir kokuyu birazda olsun beğendim :) dolce gabbana the one.. Ama tabiki ben beğendim sen beğenmeyebilirsin bu yüzden mutlaka denemelisin. Benim arayışlarım devam edicek daha :) :)kesinliklee denenmeli ama denemeye gittigimizdede kafamiz karisiyor belki benimle ilgili bi durum cok kararsız bir insanim pazardan sahte parfum aldim oyle denim dedim zenciler satiyo ya bir gorseniz baya cesit vardi .bugun check freshten bi bakiyim dedim kaydi cikti sadece tarihi gecmis 2010 yilinin orginal olma ihtimali var mi acaba cok merak ediyorum
Hafif fresh çiçekli bi koku diye aklımda kalmış, yıllaaaar önce kullanmıştım.. :)Versace bright Crystal nasil bilen var mi kullanan
Bu arada yazmayı unuttum. Ben pek orijinal olduğuna inanmıyorum ama kesin bir bilgimde yok tabiki..kesinliklee denenmeli ama denemeye gittigimizdede kafamiz karisiyor belki benimle ilgili bi durum cok kararsız bir insanim pazardan sahte parfum aldim oyle denim dedim zenciler satiyo ya bir gorseniz baya cesit vardi .bugun check freshten bi bakiyim dedim kaydi cikti sadece tarihi gecmis 2010 yilinin orginal olma ihtimali var mi acaba cok merak ediyorum
Hımm sakıncası mı var anlayamadım ben amaç ne şimdiAyol sen de herkese burberry classic onerip duruyorsun
Amac yok canim , anladik begenmissin burberryiHımm sakıncası mı var anlayamadım ben amaç ne şimdi
Kaç kez yazmam gerektiğini bidahakine sana sorarım olur muAmac yok canim , anladik begenmissin burberryi
Yav he heKaç kez yazmam gerektiğini bidahakine sana sorarım olur mu
Tövbe yarebbim nelerle ugrasıyoruz
Nisa chanel chancte çok tercih edilen bir parfüm aslında çok karakteristik ama herkes kullandığı için karakteri falan kalmadı tabi :) Taklitlerine gelince, çok başarılı taklitleri var dp ve black point benim denediklerim zamanında. Kalıcılık konusunda orjinali kadar tabi ki değil fakat sık sık yenilerim dersen bunları dene derim .Kısacası Orjinalini alacak kadar özel bi parfüm değil artık...Chanel chance acik almistim eyfelden esimde begenmisti orginalini denemedim benziyor mu bilemicem ama cokkkk pahali tester parfumler de varmis ama denesem mi acaba sansimi