• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfumden anlayan arkadaslar parfum secmemde yardim eder misiniz acill

_nisa_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
687
3
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar kendime acil parfum secmem gerekiyor.Farkedilir bir parfum olsun istiyorum misler gibi koksun kalici olsun ve bikmayacagim bir koku olsun .Simdiye kadar avonun parfumlerinden cok severek surrender kullandim favorim ama gunluk biraz ben daha farkedilir olsun istiyorum yorumlari okudum 3 tane parfum arasindan tercih yapicam fiyat olarak butceme bunlar uydugu icin .
1.Versace Crystal Noir
2.Calvin klein Euphoria
3.Bvlgari omnia crystalline
Yanlis yazmamisimdir umarim.

Siz ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar kendime acil parfum secmem gerekiyor.Farkedilir bir parfum olsun istiyorum misler gibi koksun kalici olsun ve bikmayacagim bir koku olsun .Simdiye kadar avonun parfumlerinden cok severek surrender kullandim favorim ama gunluk biraz ben daha farkedilir olsun istiyorum yorumlari okudum 3 tane parfum arasindan tercih yapicam fiyat olarak butceme bunlar uydugu icin .
1.Versace Crystal Noir
2.Calvin klein Euphoria

Siz ne dersiniz?
Euphoria harika bi koku ama kalıcı mı dersen çok fazla değil, yani alt notalar gün sonu hissediliyo ama özellikle kokladığında.. Diğerleri hakkında bilgim yok maalesef :(

1.Versace Crystal Noir
2.Calvin klein Euphoria

Siz ne dersiniz?
Yazdıklarından benim tercihim Versace Crystal Noir olurdu.
Ekstra olarak önerilerim, Burberry Classic ve Roberto Cavalli edp :)

Bence Crystal noir. Çünkü digerleri cok fazla kisi tarafindan kullanilan bilinen parfumler. Farkli olmak istiyosan daha az kullananu var diye dusundugum versaceyi oneriyorum sana :)

bence de kesinlikle versace crystal noir. surrender ı sevdiysen bunu da seversin . Ayrıca ciddi anlamda kalıcı bir koku . Şişesine de bayılıyorum.

1.Versace Crystal Noir
2.Calvin klein Euphoria

Siz ne dersiniz?
Versace Crystal Noir i bilmiyorum ama euphoria ile omnia crystalline i biliyorum bu ikisinin arasından omnia crystalline i tavsiye ederim ben çok farklı hafif bir kokusu var aynı zamanda kalıcıdırda ;)

versace crystal noir çok ağır arkadaşlar çok övüldüğünü görünce buna da bakayım dedim bana aşırı keskin geldi çok sert albenisi de yok. Kalıcılığı beğenmediğim sürece benim için hiç önemli değil ama çok kalıcı.

versace crystal noir çok ağır arkadaşlar çok övüldüğünü görünce buna da bakayım dedim bana aşırı keskin geldi çok sert albenisi de yok. Kalıcılığı beğenmediğim sürece benim için hiç önemli değil ama çok kalıcı.
Aa cok garip :) versace crystal noir bana hep tatlı bi hindistan cevizi kokusu olarak geliyor ve çok kadınsı hisettiriyor.
Zevk meselesi :) unutmadan söyliyim erkeklerinde bayıldığı bir kokudur bu.

Aa cok garip :) versace crystal noir bana hep tatlı bi hindistan cevizi kokusu olarak geliyor ve çok kadınsı hisettiriyor.
Zevk meselesi :) unutmadan söyliyim erkeklerinde bayıldığı bir kokudur bu.
Bende çok güzel olduğuna yorumlardan sonra emin olmuştum ama zevk meselesi dediğin gibi çok çok ağır geldi bana yaş faktörüde önemli. bu arada denerken yalnız değildim erkek arkadaşımda yanımdaydı zaten o olunca çıkıpta bakabiliyorum akşamları. Beğenemedik:) Zaten ben işte bu mükemmelmiş dediğim kokulara rastlayamadım.

Omnia kullanıyorum. Hafif temiz bir koku tavsiye ederim.. Euphoria biraz ağır buluyorum ben pek beğenmiyorum

Yorumlar icin teşekkür ederim .cok kararsizdim omnia cokkk hafif geldi bana gidim denedim rosmann da uygundu fiyati ucup gitti tenimden mizudan versaceyi siparis verdim hic denemeden cok merak etmistim bu sabah geldi ilk hindistan cevizi kokusunu aldim ilk cok kalici bu gercek hala kokuyu hissediyorum saatlerdir dusunuyorum tanidik geliyo kokusu sonunda buldum avon far awaye benzettim ben o da cok kalicidir ama baya agir parfumler far awayin bir kremi vardi onu elinize surun inanin dokundugunuz herseyde kalir kokusu ofiste telefonu alsaniz elinize baskasi aldiginda bu koku nerden geliyor der uygun bir alternatif ben aradigimi bulamadim istiyorum herkes sorsun parfumumu bakalim bunda ne olucak

lancome - la vie est belle. tek geçerim. bize hediye gelmişti uzun süre kullandım zaten tek fıs yetiyor yoğun kalıcı ve mis gibi bir koku uzun süre gidiyor. parfüm bitti para biriktirip tekrar aldım kesinlikle değiyor. şiddetle tavsiye ederimm.

Lancom benim butcemi asar canim bi parfume asla 250-300 vermem en fazla 100-150 ben cok agir olmayan soyle misler gibi kokan farkedilen kalici bi parfum istiyorum

lancome - la vie est belle gerçekten müthiş bir koku . bura buram kokuyor tam sevdiğim tarz bi koku. evet biraz pahalı ama size loris marka açık parfüm tavsiye ederim. geçen akşam denedim birebirdi ve çok kalıcı oldu kolumda. lorisi çok başarılı buldum bir kaç parfümde . ayrıca 5 tl gibi bir fiyatı var denemeye değer.

La Vie Est Belle bayılıyorum bende canım.. Burberryle beraber favori parfümlerimden..

la vi est belle , cok onerdiler almadım ya sanki wish angel 212 gıbı geldı benzemıyor tabı ama yogun seker geldı..acaba kaldıkca guzellesiyor mu?

Back