• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm

Ben avonun sexy edt sini kullanıyorum şuan.Ben çok beğeniyorum kokusunu.Ama daha ferah kokular alacağım .Yazın ağır koku sevmiyorum

Ben chlou kullanıyorum
Ya da dolce gabbana light blue alabilirisiniz
Biraz pahalı ama cok uzun süre gidiyor
Uygun kokulu olanlar bir saate kalmaz kokusu

Bi kaç kişi daha yazmış, ben de Emotion diyorum, hem uygun fiyatlı hem de hoş kokular fakat öyle aman aman bi kalıcılık beklemeyin tabiki. Açık parfüm alıyordum bir ara, sonra midemi bulandırmaya başladı, çok yağsı yağsı kokuyor sanki açık parfümler.
Emotion Love'ın deosu var bende, çok hoşuma gidiyor, Violet parfümü var, o da hoş. Fresh BouQuet deo var, o da fena değil. Avon almıştım yıllar önce, parfümün adını hatırlamıyorum ama daha kalıcıydı Emotion dan. Extreme diye bir deo almıştım, o çok kalıcıydı deo olmasına rağmen hem de.

Bende çeşit çeşit parfüm vardır tek bitane kullanmam ama şuan favorim olan şu ikisi With love , floral
Zara'dan aldım kokuları muhteşem kalıcı
Fiyat olarakta 50 lira civarlarında
Bide nivea roll on kullanıyorum ter kokusu asla yapmıyo çok etkili gece yatarken bile sürüyorum.
Fiyatı da 8 9 lira

Fa nin alkolsüz büyük boy vücut spreyleri var. 3 çeşit. Çok güzel kokuyorlar.

Güzel kokuya düşkün olduğum ve alacak imkanım olduğu halde bir şişe parfüme 200-300 tl vermeyi tercih etmiyorum ama öte yandan açık parfümü de tercih etmiyorum bence siz de etmeyin.

Sahiden yaw kalıcı olsun diye nasıl bir kimyasal kullanıyorlarsa alttan alttan kötü bir koku geliyor bir de insanlar ucuz diye üzerlerine boca ediyorlar hiç şık durmuyor. Parfüm de kıyafetin parçası neticede.

Fiyatlarına göre gayet güzel kokular var bir kısmı marketlerde bile satılıyor (emotion vs). Onları tercih ediniz efenim diyor ve çekiliyorum :super:

Zara'nın parfümleri çok güzel ya da Avon'un 1-2 kokusu müthiş. Ben Armani Acqua di Gio kullanıyorum.

Back