- 26 Nisan 2016
- 500
- 365
- 18
- 37
- Konu Sahibi uniuniunicorn
Bu bir dert değil en çok yorum bu forumdan geldiği için soruyorum uygun etkili bir parfüm önerebilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşıma katılıyorum Lancome hypnose da iyidir.lancome
Bütçe kısıtlı ise bunların çakmalari da var :)Bu bir dert değil en çok yorum bu forumdan geldiği için soruyorum uygun etkili bir parfüm önerebilir misiniz
Her koku her tende farklı kokar. Bu yüzden tavsiye yerine git kendin seç. Bize çok kötü gelen sende çok güzel kokabilir.Bu bir dert değil en çok yorum bu forumdan geldiği için soruyorum uygun etkili bir parfüm önerebilir misiniz
Kız uygun demiş yaw ne yapmışsınız :)
Emotion parfümleri orjinallerin çakması diyebilirim bir bak, Avon ya da Oriflame olabilir ya da doldurma parfüm tercih et
Zara nin parfumleri guzel ve kalici.. 50 ile 40 tl arasi fiyatlari
Davidof kesnlikle yıllardır vazgecemedigim kokuBu bir dert değil en çok yorum bu forumdan geldiği için soruyorum uygun etkili bir parfüm önerebilir misiniz
Her koku her tende farklı kokar. Bu yüzden tavsiye yerine git kendin seç. Bize çok kötü gelen sende çok güzel kokabilir.
Ve birini etkilemek içinse hiç uğraşma sık deodorant git
Emotion parfümleri fiyatlarına göre çok iyi gerçekten, kokuları da güzel ben parfüm değil ama romance deodorantını kullanıyorum. Arkadaşa da geçen love aldık parfümünü.
Zaranın kokuları da güzel, zaten bilindik markaların kokularına benzetiyorlarmış. Tatlı kokular çoğu severseniz.
Açık parfüm almayın bence koku iki gün gitmiyor üzerinizden yapış yapış değişik bi kokuya dönüşüyor çoğu. Kalıcı olsun diye ne katıyorlarsa artık.[/QUOTE
Açık parfüm bargello dan kullanıyorum
memnunum aslında ama fiyatlar uçmuş/25 tl olmus