• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm

Uygun demişsiniz bu yüzden Oriflame önereceğim. Arkadaşların önerdiği parfümlerin 100 ml' i 200 TL'den başlıyor çünkü. Ama alırım benim için sorun olmaz derseniz Estee Lauder Chic.

Chanel no:5 chanel allure, narciso rodriguez siyah şişe,lacost tech of pink.ve eğer bulabilirseniz gucci by gucci
Bu bir dert değil en çok yorum bu forumdan geldiği için soruyorum uygun etkili bir parfüm önerebilir misiniz
Bütçe kısıtlı ise bunların çakmalari da var :)

Oriflame parfumlerinin çoğu kalıcılığı çok az canım uygun fiyat ama kalıcılık olarak çok nadir parfümü var o kokular da sana uyar mı bilmem. Uygun olarak Avon parfümeri de güzeldir bi kaçını denedim hiç pişman olmadım. Daha da uygun olarak diyorsan açık parfüm d&p var. Kalıcılık olarak da iyi hatta bazı kokular kıyafetlerden yıkansa da hos bir koku olarak kaliyor.. Onun da çiçek kokularını öneririm :)

Bu bir dert değil en çok yorum bu forumdan geldiği için soruyorum uygun etkili bir parfüm önerebilir misiniz
Her koku her tende farklı kokar. Bu yüzden tavsiye yerine git kendin seç. Bize çok kötü gelen sende çok güzel kokabilir.
Ve birini etkilemek içinse hiç uğraşma :D sık deodorant git :-)

Kız uygun demiş yaw ne yapmışsınız :)

Emotion parfümleri orjinallerin çakması diyebilirim bir bak, Avon ya da Oriflame olabilir ya da doldurma parfüm tercih et

Zara nin parfumleri guzel ve kalici.. 50 ile 40 tl arasi fiyatlari

Emotion parfümleri fiyatlarına göre çok iyi gerçekten, kokuları da güzel ben parfüm değil ama romance deodorantını kullanıyorum. Arkadaşa da geçen love aldık parfümünü.

Zaranın kokuları da güzel, zaten bilindik markaların kokularına benzetiyorlarmış. Tatlı kokular çoğu severseniz.

Açık parfüm almayın bence koku iki gün gitmiyor üzerinizden yapış yapış değişik bi kokuya dönüşüyor çoğu. Kalıcı olsun diye ne katıyorlarsa artık.

Marry me pahali ama bence harikaaa

Avon da var, today tomorrow always ti sanirim adi, cicek kokulu guzel biseydi..

Valla kelın merhemı olsa basına surermıs mısalı takıpteyım yıllardır kendıme ıkıncı parfum aryrum ınsanlarda ımza etkısı uyandıran duyduklarında akıllarıbagelebılecegım bı koku ama bulamadım ya ılk parfumum belıssıma canım annem ben kucukken hep kendıne sıkardı o kokuyu her duydıgumda annem kokuyr derdım bu yuzden lıseden buyana degısmeyen kokum bu ama ben ıkıncı parfum ıstyrum sureklı koku degstrmek ıstemyrum bır cok koku denedım tatlı kokular mıdemı bulandıryr agr kokular nefesımı tıkıyr fres bı parfum bulamadım
Dolce gabbana sexy choclate hypnose armanı pınk denedım hoc bana gre degıl baska bı onerebılcegınız olrsa bu knuya yancı olrk katlyrum :)

Emotion parfümleri fiyatlarına göre çok iyi gerçekten, kokuları da güzel ben parfüm değil ama romance deodorantını kullanıyorum. Arkadaşa da geçen love aldık parfümünü.

Zaranın kokuları da güzel, zaten bilindik markaların kokularına benzetiyorlarmış. Tatlı kokular çoğu severseniz.

Açık parfüm almayın bence koku iki gün gitmiyor üzerinizden yapış yapış değişik bi kokuya dönüşüyor çoğu. Kalıcı olsun diye ne katıyorlarsa artık.[/QUOTE

Açık parfüm bargello dan kullanıyorum
memnunum aslında ama fiyatlar uçmuş/25 tl olmus

Back