Yves Rocher evidence kullanıyorum ben . Fiyatı da uygun üst markalara göreKızlar merhaba,
bana kokusu kalıcı, bir fıs ile kendini hissettiren misler gibi kokutan bir parfüm lazım. Ağır kokular tutuyor beni. Ciceksi ve şeker gibi olanlarinda ağırladı yine aynı şekilde. Hem güzel parfüm koktugumj hissedecegim hem de kimseyi kokusundan rahatsız etmeyeceğim önerileriniz var mı?
Fiyat maksimum 2500 e çıkabilirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Yves Rocher evidence kullanıyorum ben . Fiyatı da uygun üst markalara göre
Bu görselde ki mi?Yves Rocher evidence kullanıyorum ben . Fiyatı da uygun üst markalara göre
EvetBu görselde ki mi?
Çok teşekkür ederim
Kampanyaları oluyor. O zaman çok daha uyguna geliyor . Doğum günü vs gibi .Çok teşekkür ederimmağazasında bir bakayım.
Lancome idole. Bir fıs ile tüm günü geçirebilirsiniz. Genelde bunu sıktığımda insanlar merak edip soruyorlar. Çok ağır değil ama hafif bir parfüm de değil kendini belli ediyor. Ama küçük boyu 2500tl. Ben büyük boyunu neredeyse 2-3 yıldır kullanıyorum şişe bitmedi ama çok sık parfüm sıkan biri de değilim.Kızlar merhaba,
bana kokusu kalıcı, bir fıs ile kendini hissettiren misler gibi kokutan bir parfüm lazım. Ağır kokular tutuyor beni. Ciceksi ve şeker gibi olanlarinda ağırladı yine aynı şekilde. Hem güzel parfüm koktugumj hissedecegim hem de kimseyi kokusundan rahatsız etmeyeceğim önerileriniz var mı?
Fiyat maksimum 2500 e çıkabilirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Güzel koku. Birebiri de var . M ile başlayan yerden almıştım ben.Lancome idole. Bir fıs ile tüm günü geçirebilirsiniz. Genelde bunu sıktığımda insanlar merak edip soruyorlar. Çok ağır değil ama hafif bir parfüm de değil kendini belli ediyor. Ama küçük boyu 2500tl. Ben büyük boyunu neredeyse 2-3 yıldır kullanıyorum şişe bitmedi ama çok sık parfüm sıkan biri de değilim.
Be delicious hala var mı? Gençliğimin kokusu . Az kullanmadıkmsj tekrari
Be delicious hala var mı? Gençliğimin kokusu . Az kullanmadık
Valla mı bakayım. Ucuz diye alırdık o zamanlar. Kokusu da güzeldi .Var tabi kiz, hala satiliyor gayet
Teşekkür ederimLancome idole. Bir fıs ile tüm günü geçirebilirsiniz. Genelde bunu sıktığımda insanlar merak edip soruyorlar. Çok ağır değil ama hafif bir parfüm de değil kendini belli ediyor. Ama küçük boyu 2500tl. Ben büyük boyunu neredeyse 2-3 yıldır kullanıyorum şişe bitmedi ama çok sık parfüm sıkan biri de değilim.
Yok asla bozulma olmuyor. Zaten iyi marka parfumler kolay kolay öyle bozulmaz güneşe vs maruz bırakmadığınız sürece. Çoğu parfumumu 2-3yıl kullanırım.2 3 yıldır kullanıyorum demişsiniz koku zamanla bozulmuyor öyleyse. Bu çok iyi.
Ben 2 3 parfümü açarım aynı anda . 3 yıla yakın kullandığım olur. Güneşe koymazsanız bozulmuyorTeşekkür ederim.
2 3 yıldır kullanıyorum demişsiniz koku zamanla bozulmuyor öyleyse. Bu çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?