Parfüm

poncik159

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
565
534
18
Kızlar merhaba,
bana kokusu kalıcı, bir fıs ile kendini hissettiren misler gibi kokutan bir parfüm lazım. Ağır kokular tutuyor beni. Ciceksi ve şeker gibi olanlarinda ağırladı yine aynı şekilde. Hem güzel parfüm koktugumj hissedecegim hem de kimseyi kokusundan rahatsız etmeyeceğim önerileriniz var mı?
Fiyat maksimum 2500 e çıkabilirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Yves Rocher evidence kullanıyorum ben . Fiyatı da uygun üst markalara göre

Lancome idole. Bir fıs ile tüm günü geçirebilirsiniz. Genelde bunu sıktığımda insanlar merak edip soruyorlar. Çok ağır değil ama hafif bir parfüm de değil kendini belli ediyor. Ama küçük boyu 2500tl. Ben büyük boyunu neredeyse 2-3 yıldır kullanıyorum şişe bitmedi ama çok sık parfüm sıkan biri de değilim.

Güzel koku. Birebiri de var . M ile başlayan yerden almıştım ben.

Hello konu benim konum ben de floral koku ve deniz kokusu ikililerini severim Türkiye fiyatlarını bilmiyorum ama favorilerim

Floral:

Kış için: Gucci Flora kesinlikle
Yaz ve bahar için:
Daisiy Marc Jacobs : Ben sevmiyorum ama seveni çok
Zara Orchid: Uygun fiyatlı bildiğim kadarıyla, yalnız kalıcılığı süper değil.
Elizabet Arden White Tea serisi: Ultra hafif ama kalici.
DKNY Be Delicious - indirimlerde uygun fiyatlara satiliyor diye biliyorum
Chloe Rose - gul kokusu bens evmem ama sevenler icin ideal

Denizimsi:
Armani Code Turquoise
Armani Code Acqua di Gioia

Teşekkür ederim .
2 3 yıldır kullanıyorum demişsiniz koku zamanla bozulmuyor öyleyse. Bu çok iyi.

2 3 yıldır kullanıyorum demişsiniz koku zamanla bozulmuyor öyleyse. Bu çok iyi.
Yok asla bozulma olmuyor. Zaten iyi marka parfumler kolay kolay öyle bozulmaz güneşe vs maruz bırakmadığınız sürece. Çoğu parfumumu 2-3yıl kullanırım.

Ucuz parfüm önerileri isteyenlere de benim kızın koleksiyonunu açarımzara mad ulric bilmemne çeşitleri var bebenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…