• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm topimiz:))))

selin_as

mutluyum :)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
5.777
9
158
İngiltere
parfümsüz olamam diyen bayanlar burda toplanalımhihoyyyt
parfümle ilgili fikirlerimizide burdan paylaşırız hem...
hayırlı olsun dıyorum ve açtımmm topiği....

iyi yaptın a.s.parfüm çok ayrı birşey:1rolleyes: kişiliğinle bütünleşiyor ve seni yıllar geçse de bir koku hatırlatabiliyor!imza gibi!....

parfümsz ben beni bildim bileli :) ya 2 ya 3 kere dışarı çıkmışımdrrr aslaa parfümden vazgeçmem yatarken bile sıkarm

bende parfum hastasi biriyim ama derin55 arkadasin dedigi gibi beni parfumumden taniyamazlar surekli degistirmeyi severim koleksiyon gibi cesit cesit parfumum bulunmali :))

nihal aynen kiz :))) yatarken sIKARIM.bastan asagi sonra hava ya sikip bulut olusturup gecerim.beyim de bedeva mi buldun der yazik hakli en ucuz parfüm 50 den basliyor ben ban bir ay dayanmiyor :)))

aynen aynen aynen hepsine katılıyorum dolabımı açtığımda yüzüme buram buram parfüm kokusu gelmesı lazm.şakkıdı çok sewiyorummmmm.birde kızlar nerde indirim var hepsini yazalım birbirimize kaçırmadan alalım diyorum..

Haydi hanımlar o halde kullandığınız parfümleri paylaşmakla başlayalım sohbete :)

Haydi hanımlar o halde kullandığınız parfümleri paylaşmakla başlayalım sohbete :)

bencede daha ıyı canım ama aaaa bu selinin kokusu demelerıde güzel birsey:içelim:

evet selinciğim bu bana da daha uygun!a.s kokuyu duydukları an akıllarına ben gelmek isterim!ben şu an burberry touch'I kullanıyorum cool geliyor banasengözlerimebaksanab!arada da naomi'yi sıkıyorum ama çok değil!bildiğiniz gibi en son lolitayı aldım ama çok bana göre gelmedi :1no2:bugün alıştırma yapıp duş jelini ve kremini kullanacağım bakalım!...:sm_confused:

benim parfümler ceruttu 1881,yvessent lorent,burberss, genelde bunlardan vaz gecemiyorum.ama canel coco yu met ediyorlar onu denemek istiyorum birde hugo boss.

ben joop muse kullanıyorum..

aslında skınmayı çoook seviyorum ama eşim pek sevmiyo parfüm kokusunu..

benim kokumu kapatıyomuş..

bide zaten emziriyorum bebişe gitmesin diye hepten ayrı düştük:a015:

aslaa parfümsüs olamam
arkadaşlar sürekli parfüm kuyusuna düştüğümü söylerler asla vasgeçemem
cacharel amor, escada magnetism, dkny,ralp, lacoste, bunlarda benim vasgeçilmeslerim

bencee fasla vakit kaybetmee çünkü süper bi kokusu var sende vasgeçemeyeceksin

Back