Jean Paul Gaultier Classique denedin mi?Selam kızlar. Ben de parfümkoliklerdenim. Ama tamamen bana has bir kokum da olsun istiyorum şöyle günlük kullanabileceğim. Size sevdiğim koku tarzını söyleyim çiçeksi, pudralı ve hafif tatlı kokuları seviyorum. Lacoste pour femmenin kokusunu çok seviyorum bu anlamda, ama koku pek kalıcı değil ne yazıkki. Çok övüldüğü için bvlgari aldım saf yasemin kokusu, kıyafette kalıcı burnumu kıyafete dayayınca keskin kokusunu alıyorum ama ilginçtirki etrafa yayılmıyor.Annemde de denedim ama alamıyorum birtürlü kokuyu.Zaten çok sevemedim kokusunu.Lacoste dışında sevdiğim bir diğer parfüm hugo boss intense çiçekli, tatlı ve baharatlı bir koku.Çok kadınsı ve şık bir koku. Bu tarz kokuları seviyorum. Hypnotic poison'un ağırlığını, loncome hynoze'un ekşi notasını sevmiyorum. Nedense çok övülen parfümler bazen çok itici olabiliyor. Şimdi parfüm önerilerinizi bekliyorum: çiçekli, hafif tatlı, biraz pudralı bir koku arıyorum. Bahatar da olabilir ama odunsu notaların ağırlıklı olduğu, aşırı tütün kokan ve içinde ekşilik bulunan veya aşırı tatlı sakız gibi kokan parfümleri sevmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum
Tam benim sevdiğim tarzı anlatmışsınız. Yılbaşında dolce gabbananın parfümünü aldım 50 cc sine 300e yakın para verdim ama sanki kalıcı değil kokusu.Günde 2 kere sıkıyorum mecbur, bir bak derim kokusuna, belki beğenirsin
Pour femmeDolce Gabbana The One mı bu söylediğiniz?
Pour femme
Teşekkürler :) Ben de bir kaç kez atkıma sıktırmıştım,sonra emin olup aldım. Ama tende sanki yayılmıyor gibi geldi bana(belki de yanılıyorum) İlk saatler kokuyor sonra tazelemem gerekiyor. Siz de mi kullanmıştınız bunu? Araştırdığımda kullananları bulamamıştım hiçKalıcı değil demişsin dikkatimi çekti aslında bizzat kullanmadım bu kokuyu kağıda sktırmıştm denemek adına kağıtta 2 gün net kalmıştı kokusu. Kokuları kalıcı olan bir markadır aslında D&G ama kişiden kişiye de fark edebiliyor. Temiz bir kokudur ama :) güle güle kullan.
Kalıcı değil demişsin dikkatimi çekti aslında bizzat kullanmadım bu kokuyu kağıda sktırmıştm denemek adına kağıtta 2 gün net kalmıştı kokusu. Kokuları kalıcı olan bir markadır aslında D&G ama kişiden kişiye de fark edebiliyor. Temiz bir kokudur ama :) güle güle kullan.
Pardon kullanmamışsınız. Bugün herşeyi tersten anlıyorumTeşekkürler :) Ben de bir kaç kez atkıma sıktırmıştım,sonra emin olup aldım. Ama tende sanki yayılmıyor gibi geldi bana(belki de yanılıyorum) İlk saatler kokuyor sonra tazelemem gerekiyor. Siz de mi kullanmıştınız bunu? Araştırdığımda kullananları bulamamıştım hiç
Pardon kullanmamışsınız. Bugün herşeyi tersten anlıyorum
Yok denemedim onu nasıl bir koku?Jean Paul Gaultier Classique denedin mi?
Valla tam istediğin tanıma uyuyır bence. Bir kere çiçeksi hafif ama vanilyadan kaynaklanan bir tatlılık var. Ve durdukça pudralaşıp o vanilya öyle tatlı oluyor ki anlatamam. Yalnız Edpsinden bahsediyorum. Birde Edt olanı var onu denemedim.Yok denemedim onu nasıl bir koku?
Merhaba hanımlar;
Orjinal tester satışı yapıyorum ilgilenen olursa detaylı bilgi için bana ullaşsın
İnanmamanız normal çok fazla sahtekar var link verebiliyormuyuz bilmiyorum ama online bir alışveriş sitesinde ki profilimizi görseniz bana hak vereceksenizBen nedense inanamıyorum orijinal olduklarına.. ?