Parfüm tavsiyelerinizi bekliyorum:)

Chloe signature cok güzel. Temiz temiz kokuyır. Normalde gül notası barındıran parfümleri sevmem ama ona bayılıyorum pudramsı temiz bi koku. Chloe love da güzel ama onu alacağına emotion love al aynısı. Love ile signature benzemiyor bu arada.
evet emotion love var bende.
bugün chloe love kokladım birebir aynı. kalıcılık konusunda da chloe ile yarışır emotion nerdeyse.
böyle rahatsız etmeyen bir ten kokusu arıyorum. burbery body denedim bugün ama çok sıkıcı bir koku gibi geldi sevemedim. hiçbir özelliği yok

evet emotion love var bende.
bugün chloe love kokladım birebir aynı. kalıcılık konusunda da chloe ile yarışır emotion nerdeyse.
böyle rahatsız etmeyen bir ten kokusu arıyorum. burbery body denedim bugün ama çok sıkıcı bir koku gibi geldi sevemedim. hiçbir özelliği yok
Burberry body intense daha güzel eğer body serisinden düşünüyosan. Klasik body'i bende cok sıkıcı buluyorum.
Emotion love konusunda katılıyorum sana :KK66:
Chanel chance eau tendre cok güzeldir, dupe olarak marc jacobs daisy eau so fresh önerebilirim..

Burberry body intense daha güzel eğer body serisinden düşünüyosan. Klasik body'i bende cok sıkıcı buluyorum.
Emotion love konusunda katılıyorum sana :KK66:
Chanel chance eau tendre cok güzeldir, dupe olarak marc jacobs daisy eau so fresh önerebilirim..
chanel klasiğe hastayım zaten ama malum fiyatı çok fena

birde lancome tresor in love konusunda ne düşünüyorsun
pek sana uymuyor gibi ama yorumlarını merak ediyorum

X