Parfüm tavsiye

Gunes2434

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
17
0
86
33
İstanbul
Kızlar salatalik kokulu fresh kökü arıyorum şeker gibi kokmayacak ama böyle ferahyaz kokusu

Noa Cacharel beklentinizi karşılar mı bilemem; ama bir deneyin derim.

Kızlar salatalik kokulu fresh kökü arıyorum şeker gibi kokmayacak ama böyle ferahyaz kokusu
Salatalık kokusu gibi değil ama Bobbi Brown Beach tam yaz akşamı kokusu, ferahlatıcı.

Demeter The Library Of Fragrance Sunntan Lotion var taze portakal enerjisi var, salatalığa yakın bir koku

Bu iki parfüm de ciceksi değil yaz ve ferah.

Vücut spreyi var Nuxe Sun Eau Delicieuse bu da yaz için ferahlatıcı ama salatalığın ferah enerjisi gibi değil de güneş kremsi kokusu var yinede ferahlatıcı

Hala var mı bilmiyorum ama Elizabeth Arden- Green Tea&Cucumber parfümü vardı bir ara. Nane ve salatalıklı, yeşil çay gibi ferahlatıcıydı

Eğer yaz enerjisi ama ciceksi, meyveli, şampuan, hindistan cevizi, portakal kokulu parfüm önerisi istersen yazabilirim

Ben light pink fresh parfüm kullanıyorum şeker gibi değil fresh bir kokusu var teonashoptan almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…