• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm tavsiye eder misiniz?

Biobellinda bayan parfümleri bence en iyi kadın parfümleri denilebilir çünkü, hem fiyat olarak uygun, hem orjinal, hem de Türk malı. Şirket üyelik usulü avon gibi sadece üyelerine satış yaptığı için kurumsal sitesinden satış yapmıyor ama satışını yapan siteler var.google de biobellinda en iyi bayan parfümleri diye aratınca satışını yapan düzgün yerler bulabilirsiniz.

Sürekli parfüm değiştirmekten sıkıldım. Her alışımda başka bir parfüm alıyorum. Genelliklede doldurma parfüm alıyorum ve yer D&P oluyor. Öncelikle çok baharatlı, ağır yada sırf meyveli kokuları sevmiyorm. Biraz hafif ama çekici kokuları seviyorum. Öncellikle sevdiğim ve kullandığım bir kaç kokuyu yazayım ona göre tavsiyelerinizi yazarsınız;

Cacharel Noa, Chanel Chance, Givenchy Absolutely Irresistible, 212 Sexy Woman, Gucci Rush, Little Black Dress.

Bu kokuları beğeniyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)
:KK12::KK12::KK12:
ferne secret garden edp yi kesinlikle tavsiye ederim. muhteşem.... linkini veriyorum. ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back