• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm tavsiye eder misiniz?

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
2.559
33
358
Zonguldak
Sürekli parfüm değiştirmekten sıkıldım. Her alışımda başka bir parfüm alıyorum. Genelliklede doldurma parfüm alıyorum ve yer D&P oluyor. Öncelikle çok baharatlı, ağır yada sırf meyveli kokuları sevmiyorm. Biraz hafif ama çekici kokuları seviyorum. Öncellikle sevdiğim ve kullandığım bir kaç kokuyu yazayım ona göre tavsiyelerinizi yazarsınız;

Cacharel Noa, Chanel Chance, Givenchy Absolutely Irresistible, 212 Sexy Woman, Gucci Rush, Little Black Dress.

Bu kokuları beğeniyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)
:12::12::12:

Son düzenleme:
slm aynı kokuları beğeniyoruz sanırım gucci rush diğerlerini kullandım tek kokudan sıkılıyorum her gittiğimde başka alıyoum şuan donna karan kullanıyorum ama emprio armani she gibisi yok

Armani Night ve Armani White'a bak istersen.

Night kırmızı meyveler ve çiçeklerden oluşan bir koku.
Çok farklı ve muhteşem bence.

White ise odunsu, turunçgilli bir koku.

Hot Couture'u da denemediysen dene. Biraz baharatlı kaçabilir belki senin için ama bakarsın yine de. Sonbahar-Kış için çok güzel bence.

Chanel Coco Mademoiselle de Chance'a benzediği için seversin.

Naomi Campbell da çok güzel bir kış kokusudur bu arada.

Son düzenleme:
Bim ve Dia'daki kucuk parfum sıselerının kokuları cok hos :D
Benım kullandıgım Top Gırl Paris - Pembe Sise :P Cok agır bır kokusu yok hafif :)) ve bayadır kullanıyorum bir türlü bitemedi :)

Yazdığınız tanımlamaya en uygun parfüm benim de aklıma hemen Armani She 'yi getirdi.. denemekte fayda var derim, özellikle de tüm yıl gidebilecek yapısı ile iyi bir alternatif olabilir.

slm aynı kokuları beğeniyoruz sanırım gucci rush diğerlerini kullandım tek kokudan sıkılıyorum her gittiğimde başka alıyoum şuan donna karan kullanıyorum ama emprio armani she gibisi yok

Tavsiyelerini dikkate alıcam. Donna Karan ama hangisi ?
Armani She'ye bakıcam. teşekkürler :16:

Armani Night ve Armani White'a bak istersen.

Night kırmızı meyveler ve çiçeklerden oluşan bir koku.
Çok farklı ve muhteşem bence.

White ise odunsu, turunçgilli bir koku.

Hot Couture'u da denemediysen dene. Biraz baharatlı kaçabilir belki senin için ama bakarsın yine de. Sonbahar-Kış için çok güzel bence.

Chanel Coco Mademoiselle de Chance'a benzediği için seversin.

Naomi Campbell da çok güzel bir kış kokusudur bu arada.

Armani Night yada Armani White birinden birini 2 gün önce denedim ama hangisi bilmiyorum biraz meyveli ve ağır gelmişti. Tekrar denicem ikisinide. Tarifine göre Night'tı sanırım.. Hot Couture baharıtlıysa vallaha hiç almıyım :) Chanel Coco'yu denemiştim ama tam hatırlamıyorum kokusunu onada bakıcam. Naomi Campbell'i hiç bilmiyorum onada bakıcam. Saol canım :16:

kesinlikle jadore hem hafıf hem kalıcı bı kousu varrr tam yaza uygun bı parfum:)

Denicem merak ettim. teşekkürler :16:

valla kızlar ben davidoff cool water woman kullanıyorum. kokusu soft.. öneririm

Denicem merak ettim. teşekkürler :16:

Yazdığınız tanımlamaya en uygun parfüm benim de aklıma hemen Armani She 'yi getirdi.. denemekte fayda var derim, özellikle de tüm yıl gidebilecek yapısı ile iyi bir alternatif olabilir.

Armani She'ye bakıcam yukarıda biri daha önerdi, teşekkürler. :16:

Son düzenleme:
Sürekli parfüm değiştirmekten sıkıldım. Her alışımda başka bir parfüm alıyorum. Genelliklede doldurma parfüm alıyorum ve yer D&P oluyor. Öncelikle çok baharatlı, ağır yada sırf meyveli kokuları sevmiyorm. Biraz hafif ama çekici kokuları seviyorum. Öncellikle sevdiğim ve kullandığım bir kaç kokuyu yazayım ona göre tavsiyelerinizi yazarsınız;

Cacharel Noa, Chanel Chance, Givenchy Absolutely Irresistible, 212 Sexy Woman, Gucci Rush, Little Black Dress.

Bu kokuları beğeniyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)
:12::12::12:

gıvenchy very irresistible orta karar floral bir koku mesela. hafif, kendini çok belli etmeyen ama biri sana sarıldığında ne güzel kokuyorsun dedirtebilecek bir koku. yaz ayları için uygun. kışın çok hafif kalır.

Son düzenleme:
coco mademoiselle
bi bak istersen sevebileceğini düşünüyorum.

Teşekkürler bakıcam..

hugo boss intens:)

Teşekkürler bakıcam..

gıvenchy very irresistible orta karar floral bir koku mesela. hafif, kendini çok belli etmeyen ama biri sana sarıldığında ne güzel kokuyorsun dedirtebilecek bir koku. yaz ayları için uygun. kışın çok hafif kalır.

Merak ettim denicem. Çok fazla hafifte istemiyorum tabi ama bakıcam. teşekkürler..

estee lauder beyond paradise mis gibi yasemin kokusu.
tommy girl o da mis gibi gül kokusu.

Sırf çiçek kokularınıda sevmiyorum. Saol yinede.

:16::16::16::16::16::16:

Back