I ironi34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2013 3.950 62 10 Şubat 2014 Konu Sahibi ironi34 #1 kızlar elimde iki adet parfüm var parfüm takası düşünen varsa takas yapmak istiyorum.çiçeksi yazlık fresh kokular tercihimdir. Satın alınmak isterse ikisi 25 takasta 30 tl üzerinden takas yapılır.
kızlar elimde iki adet parfüm var parfüm takası düşünen varsa takas yapmak istiyorum.çiçeksi yazlık fresh kokular tercihimdir. Satın alınmak isterse ikisi 25 takasta 30 tl üzerinden takas yapılır.
I ironi34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2013 3.950 62 10 Şubat 2014 Konu Sahibi ironi34 #2 nilay_ilker .!.: kızlar elimde iki adet parfüm var parfüm takası düşünen varsa takas yapmak istiyorum.çiçeksi yazlık fresh kokular tercihimdir. Satın alınmak isterse ikisi 25 takasta 30 tl üzerinden takas yapılır. Genişletmek için tıkla... yok mu takas yapmak isteyen...............
nilay_ilker .!.: kızlar elimde iki adet parfüm var parfüm takası düşünen varsa takas yapmak istiyorum.çiçeksi yazlık fresh kokular tercihimdir. Satın alınmak isterse ikisi 25 takasta 30 tl üzerinden takas yapılır. Genişletmek için tıkla... yok mu takas yapmak isteyen...............