• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm takas

bendekiler.. hediyeye geldi; lacıoste touch of pınk .. dıor dune versace cristal noir:10:

Yasak değil mi bu sitede benim başlığımı silmişlerdi. Ama olmamalı da sonuçta herkes kendi isteğiyle takas ediyor. Siteyle ilgili bir durum değil. Angel var 50 ml anca 5 ml kullanılmıştır, şu an onu takas edebilirim.

Son düzenleme:
bende de armani code var en fazla 3 kez sıktım.dune ile değiştirebilirim.versace ile de değiştirebilirim.

Son düzenleme:
evet..lutfen başlığımız silinmesin.. elimizdeki sıkılıp kullnamadıgımız kokuları takas edebilelim

Bence de yani herkes sorumluluğu kendi alıyor. SİLİNMESİN. İlk konu açtığımda elimde takas edebileceğim bir sürü parfüm vardı. Hediye ettim vs. Bir angel kaldı. Sadece seninle değil başlığa girip angel isteyen herkesle takas yapabilirim. Birkaç parfüm daha var elimde 20 ml armani code, o kadar yine lolita mesela elinde 30luk olanlarla da takas edebilirim.

Güzel bir topik, düşünce güzel ama suistimale açık. Şahsen dünya kadar para verdiğim bir parfümü
orjinal olmayan bir parfümle değiştirmek istemem,,, eee herkes de yeterince açık olmayacağına göre:26:

Back