- 18 Aralık 2014
- 61
- 9
- 18
- 26
- Konu Sahibi aslililili123
-
Şekerli kokular seviyosan Lancome La Vie Est Belle çok beğeniliyo cnm şu zamanlarda :) Bi de yeni çıkan bi koku Estee Lauder Modern Muse'a da bakabilirsin, ben açıkçası çok sevdimuzun zamandır bi parfüm arıyorum ama tam olarak bulamadım istediğimi. Lütfen bana yardım ediiin. Şekerli tatlı veya çiçekli olabilir baharat sevmem. Haa bi de beyaz tenliyim ve 16 yaşındayım. Adidas ya da avon düşünmüyorum
Çok teşekkür ederim modern muse nasıl bi kokuŞekerli kokular seviyosan Lancome La Vie Est Belle çok beğeniliyo cnm şu zamanlarda :) Bi de yeni çıkan bi koku Estee Lauder Modern Muse'a da bakabilirsin, ben açıkçası çok sevdim
Hafif ama değişik bi koku, ben çok beğendim :) ilk fırsatta kokusuna bakmanı tavsiye ederimÇok teşekkür ederim modern muse nasıl bi koku
Çok teşekkür ederim ilk fırsatta bakıcamLancome ağır kaçar bence 16 yaşnda bi kıza. Sana Britney Spears Fantasy veya Midnight Fantasy öneririm ben.
Veya Burberry Weekend.
Kesinlikle müthiş bi parfüm ama çok bilindik olması beni tereddüte düşürdüBen 16 yaşındayken VERSACE kullanıyordum gerçi yaşla ilgisi yok ama çok hafif ve çok güzel bir kokusu var. Onun dışında BELLISSIMA ve Weekend BURBERRY öneririm. Şuan bende BURBERRY kullanıyorum ve herkes parfüm markası soruyor çünkü çok hoş bir kokusu var :)
Kesinlikle müthiş bi parfüm ama çok bilindik olması beni tereddüte düşürdü
Çok çok teşekkür ederimO zaman kesinlikle Versace öneririm. Bilindik olduğunada pek bakma kullanan kişi sayısı fazla değildir tahminimce fiyatları biraz uçuk :)
İkiside güzel. Ben şuan classic'ini kullanıyorum ama weekend de kullandım. Ama eğer 16 yaşındaysan weekend daha iyi olabilir. Classic biraz ağırdır.Burberry classic mi weekend mi peki
Ayyy çok sevindiiiim teşekkür ederim yarın kesinlikle boynere uğrayıp koklayacağımSenin yasina uygum lolita parfumler kullanmani tavsiye ediyorum :) Versace bright crystal kesinlikle denemen gereken bi koku bence. Bunun disinda eacada parfumlerinin çoğu senin tanimladigin konu sinifina giriyor onlardan biri mutlaka evet benim parfumum olmali diyebilecegin kategoride diye dusunuyorum. Yine kült ve cok sevilenlerden d&g light blue var. Bi bak bakalim :)
Bugün escada'nın parfümlerine baktım ama pek beğenemedim ya oysa ki çok heyecanlanmıştım......Senin yasina uygum lolita parfumler kullanmani tavsiye ediyorum :) Versace bright crystal kesinlikle denemen gereken bi koku bence. Bunun disinda eacada parfumlerinin çoğu senin tanimladigin konu sinifina giriyor onlardan biri mutlaka evet benim parfumum olmali diyebilecegin kategoride diye dusunuyorum. Yine kült ve cok sevilenlerden d&g light blue var. Bi bak bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?