Parfüm Önerisi?

inşşş bulurum, teşekkürler

Burberry Brit EdP veya Chanel Allure guzel kokuyo esmerlerde

Son düzenleme:
Chanel-Coco Mademoiselle :) Gül ve yasemin kokusu. Çok güzel çok kalıcı. Bir de bu esmer ten beyaz ten meselesine inanmıyorum, cilt tipiyle ilgili bir şey olabilir. Ben beyaz tenliyim bende çok iyi duruyor bu koku. Dene bence seversin.

Son düzenleme:

gecenlerde tester kullandim..kutusundan sisesinden nedense uyduruk bi parfummus gibi dusunmustum hep.amaaaaa mukemmel mis ya.hemen aldim.hanimeli buram buram cicek kokuyor ve escape ten sonra gordugum en kalici parfum....

Ben eski kullandıklarıma bir süre ara verdim çünkü belli biir zamandan sonra algılamıyo insan ,yeni favorim Britney Spears-Fantasy-artı body lotion ve diğer ürünleri ile kullanılınca da daha kalıcı oluyor,ten renginiz buğday veya ona yakın ise tavsiye ederim..

Avon'dan İncandessence ve Little black Dp'den B4 kesinlikle. Bir de Chopard wish, Calvin klein Euphoria Güzel kokulardır. Benim tenimde buğday Parfümlerimde bitti şuan sadece incandessence kaldı. Uçucu bir kokudur ama nedense benim tenimde kalıyo 2 gun bile

kenzo-flower ve theiry mugler-angel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…