• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm önerisi olan var mııı

malesef çevremde sadece dp ve eyfel var. bir de bijuterilerin sattıkları adını sanını daha önce hiç duymadığım parfümler vardı onlarda açık ama gerçekten berbattılar... bargello ve david walkeri burda övmüşler baya ama anadolu yakasında hiç göremedim ben... chloe ve lacoste un hangi parfümlerini aldın :) eyfele uğrıycamda hangi parfümleri denememi önerirsin??

Chloe Eau de Parfum olanı var eyfelde. k-148 kodu.
Burada övüldüğü için denedim ve aldım.
Temiz ve güzel bir koku ve hafif. Beğeniyorum ben.

Lacoste Pour Femme (diğer adıyla lacoste klasik) - k-11 kodu.
Çok seviyorum bunu da.

Ama şunu söylemek isterim ki ilk sıkışta burnuna gelen kokuya aldanma.
Hatta lacoste ilk sıkınca kötü gelmişti bana. Alkol kokusu almıştım.
Ama 5 saniye sonra bileğimi yeniden kokladığımda alkol kokusu sıfırdı.
Kokuya bayıldım, tekrar dönüp aldım mağazadan.
Şimdi aynı şişeyi sıkıyorum ve hiç alkol kokusu gelmiyor. İlk anda neden öyle olduğunu anlamadım.

Yani almadan önce biraz bekle ki koku otursun.
İstersen birkaç kokuyu sık ve azıcık dolaş; ona göre karar ver.

Başka da bildiğim yok. Blvgari blv de güzelmiş eyfelde ama denemedim.

David Walker üsküdarda varmış. Netten bakabilirsin istanbul şubelerine her markanın.

Son düzenleme:
bende öğrenciyim bende baba parası yiyorum yani ona bakarsak..aslında şişesinede değil şu türkiyede parfümler çok pahalılaşıyo. orjinal parfümleri havaalanından ucuza aldım diyolarda ben hiç göremedim öyle bi yer.free shop falan. duty free biliyorum sadece internetten baktım fiyatlarına ortalama aynı yani. böyle indirimli satan yerler yok mu yahu :51::51: loris diye marka hiç duymadım... eyfeli bizim orda görünce 3 gün kalıcıymış falan peehhh dedim kesin tütün kolonyası gibidir diye ama inşallah beni şaşırtır :31: dp nin mi yoksa eyfelin parfümlerini mi önerirsin? ne bileyim 5 tl ya bi şey vardır altında diyosun. dp de bilindik hani adı sanı var ona daha çok güvenesi geliyo insanın... dp de armani code denedim mesela hiçbişey anlamadım yani gelmedi resmen kokusu burnuma.. bilemiyorum insanın önünde çok seçenek olunca gözü doymuyomuş :27: bu arada bende bi ara emotion tropical vardı,valla la vie est bellenin çok benzeri diyebilirim yok böyle bi benzerlik. mesela she sexy, nina ricci nin pembe olanının çakması.aynı kokusu.tuhaf olan şu ki ikisinnide kullandım ve she 20 tllik olan daha kalıcıydı yani.nina ricciye o kadar para veriyosun fısss uçuyo kokusu üstünden... orjinal almak istiyo insan ama hem uçuyolar hemde dünya kadar para yani. alası gelmiyo insanın. taklitlerinede tam olarak güvenemiyosun en azından ben öyleyim. işte böyle anca testerlarını sıkıp sıkıp eve geliyorum :37::12::12::12:

haklısın bak işte. shenin parfümleri falan filan hem tanıdık markaların çakmaları hem ucuz hem kalıcı bol bol sık.. orjinal valla indirimde olan yer bilmiyorum cunku orjinalle işim yok şimdilik.. dp övüolar ama bence hiç övülcek gibi deil berbat. ne zaman parfum aldıysam hic bitiremedim.. sıkıldım anneme verdim. :/ 5 tl olmasına bakma valla. matheus die bi marka vardı 5 tl berbattı.. iğrenç alkol kokusu yani. annem cok hassastır koku konusunda begenmedi o. sonra eyfel ününü duydum gittim burberry classic aldım. sıktım zaten enfes kokuyor. annem dedi burberry mi sıktın sen dedi. sabah masaya koy da işe giderken sıkayım orjinali gibi kokuo ben bile anladım dedi.. öyle yani eyfel gayet hoş. bargello falan hikaye cok yaglı ve berbat geldi bana. belki her kokusu öle degildir ama bilmiom artık.. loris de eyfel gibi fena sayılmaz. orda çalışan bi kız övmüştü tabi artık çalışmayan bi kız. öyle işte 5 tl miş 10 tl miş bakma benziosa al sık ne var. 5 tl istemiosan mystical var david walker var ixora var enfes markalar. 15 tl mi ne 50 cc olan. bak işte sen yorumuna sen karar ver :)

malesef çevremde sadece dp ve eyfel var. bir de bijuterilerin sattıkları adını sanını daha önce hiç duymadığım parfümler vardı onlarda açık ama gerçekten berbattılar... bargello ve david walkeri burda övmüşler baya ama anadolu yakasında hiç göremedim ben... chloe ve lacoste un hangi parfümlerini aldın :) eyfele uğrıycamda hangi parfümleri denememi önerirsin??

ben de şanssızım yaa mystical ve dp var mysticalde de sürekli o kalmadı bu kalmadı diyip duruyolar :/
bu arada bvlgari blv eyfelde bildiğin yeşil katı sabunlar olur ya öle kokuyo :D brn begendim harbiden temiz bi kokuymuş.. :)

haklısın bak işte. shenin parfümleri falan filan hem tanıdık markaların çakmaları hem ucuz hem kalıcı bol bol sık.. orjinal valla indirimde olan yer bilmiyorum cunku orjinalle işim yok şimdilik.. dp övüolar ama bence hiç övülcek gibi deil berbat. ne zaman parfum aldıysam hic bitiremedim.. sıkıldım anneme verdim. :/ 5 tl olmasına bakma valla. matheus die bi marka vardı 5 tl berbattı.. iğrenç alkol kokusu yani. annem cok hassastır koku konusunda begenmedi o. sonra eyfel ününü duydum gittim burberry classic aldım. sıktım zaten enfes kokuyor. annem dedi burberry mi sıktın sen dedi. sabah masaya koy da işe giderken sıkayım orjinali gibi kokuo ben bile anladım dedi.. öyle yani eyfel gayet hoş. bargello falan hikaye cok yaglı ve berbat geldi bana. belki her kokusu öle degildir ama bilmiom artık.. loris de eyfel gibi fena sayılmaz. orda çalışan bi kız övmüştü tabi artık çalışmayan bi kız. öyle işte 5 tl miş 10 tl miş bakma benziosa al sık ne var. 5 tl istemiosan mystical var david walker var ixora var enfes markalar. 15 tl mi ne 50 cc olan. bak işte sen yorumuna sen karar ver :)
orjinal parfümler iyi hoşta insan sıkmaya kıyamıyo. en azından ben öyleyim yani. yok biticek,yok özel bi günüm olur o zaman sıkarım falan evde bekliyolar öyle.alıcaksın uygun fiyatlı foşur foşur sıkıcaksın :12: ixora david walker ilk defa burda duydum.anadolu yakasında nelerde şubeleri var biliyo musun :)

Chloe Eau de Parfum olanı var eyfelde. k-148 kodu.
Burada övüldüğü için denedim ve aldım.
Temiz ve güzel bir koku ve hafif. Beğeniyorum ben.

Lacoste Pour Femme (diğer adıyla lacoste klasik) - k-11 kodu.
Çok seviyorum bunu da.

Ama şunu söylemek isterim ki ilk sıkışta burnuna gelen kokuya aldanma.
Hatta lacoste ilk sıkınca kötü gelmişti bana. Alkol kokusu almıştım.
Ama 5 saniye sonra bileğimi yeniden kokladığımda alkol kokusu sıfırdı.
Kokuya bayıldım, tekrar dönüp aldım mağazadan.
Şimdi aynı şişeyi sıkıyorum ve hiç alkol kokusu gelmiyor. İlk anda neden öyle olduğunu anlamadım.

Yani almadan önce biraz bekle ki koku otursun.
İstersen birkaç kokuyu sık ve azıcık dolaş; ona göre karar ver.

Başka da bildiğim yok. Blvgari blv de güzelmiş eyfelde ama denemedim.

David Walker üsküdarda varmış. Netten bakabilirsin istanbul şubelerine her markanın.

Ahh tamam sonradan gördüm yazısını teşekkürler :) 212 sexy armani code gibi parfümlerde vardı denediniz mi? çünkü 3 taneden fazla parfüm koklayınca karışıyor ve hiçbişey anlamıyorum. bi gitmede hepsini denemek istiyor insan. 2-3 kerede aynı dükkana girememki... o yüzden burdan en iyilerini öğrenip denemeyi planlıyorum..

ben de şanssızım yaa mystical ve dp var mysticalde de sürekli o kalmadı bu kalmadı diyip duruyolar :/
bu arada bvlgari blv eyfelde bildiğin yeşil katı sabunlar olur ya öle kokuyo :D brn begendim harbiden temiz bi kokuymuş.. :)

evet cok temiz kokuyo bende almıştım blv yi eyfelden :-) mavi miydi rengi parfumun icindeki sıvının seninkinin de ???

orjinal parfümler iyi hoşta insan sıkmaya kıyamıyo. en azından ben öyleyim yani. yok biticek,yok özel bi günüm olur o zaman sıkarım falan evde bekliyolar öyle.alıcaksın uygun fiyatlı foşur foşur sıkıcaksın :12: ixora david walker ilk defa burda duydum.anadolu yakasında nelerde şubeleri var biliyo musun :)

haklısın. orjinale ben de kıyamam. ixora neyse de david walker iyidir. mystical de guzel. zaten adını duymadıgına bakma sen. dp yi duyduk da ne oldu ben begenmiom acıkcası. ne bilim acık istemiosan flormardan al gratisten al daha iyi. ben izmirliyim hic bilmiom nerelerde var ama interbettn sıubelerine bakabilrsin. bu arada burda övülen parfümlerin cogunu denedim begenmedim yaa.. yine gidip eskiden kullandıklarıma dönüp dolasıorum :( mesela hugo boss intense. lolita lempicka. ysl cinema. black xs baktım bugun ama hicbirini begenmedim acıkcası. miss dior cherie de midemi bulandırdı. su an midnightımı ve eyfelden burberry classc var onu kullanıyrm. digerlerini de birilerine hediye ederim artık. =( öle işte yani halbuki parfümlerin icerigine de bakıp almaya calısıom icerik güzel koku kötü anlamadım. o yuzden burda önerilere cok takılma. eyfele her gidişinde farklı 4 koku sıktırıp gelsen biter zaten birkaç aya hepsine bakarsın

Ahh tamam sonradan gördüm yazısını teşekkürler :) 212 sexy armani code gibi parfümlerde vardı denediniz mi? çünkü 3 taneden fazla parfüm koklayınca karışıyor ve hiçbişey anlamıyorum. bi gitmede hepsini denemek istiyor insan. 2-3 kerede aynı dükkana girememki... o yüzden burdan en iyilerini öğrenip denemeyi planlıyorum..

Armani code'u dpde denemiştim. Hiç beğenmedim.
212sexy çok sıradanlaşmış diye duydum. Denedim sanırım ama hatırlamıyorum.
Yaygın bir koku olduğu için bakmadım bir daha.
2-3 kere aynı dükkana girebilirsin aslında. Bir sıkıntı olmaz.
Yoksa aynı anda çok koku deneyince kafan karışır.

Back