PARFUM ONERISI LUTFEEN

Bugun bi arkadasimda davidoff cool water kokladim, gul kokusu degil ama cok begendim. Light blue da bu ayarda dedi. Cool water bende biraz daha erkeksi boyle keskin koktu nedense bilemedim sizce cool water mi light blue mu?
Bende cool water var, yaz için çok güzel bi koku ama light blue da çok güzel. Bundan sonra yaz için alacağım koku o mesela :)

Bugun bi arkadasimda davidoff cool water kokladim, gul kokusu degil ama cok begendim. Light blue da bu ayarda dedi. Cool water bende biraz daha erkeksi boyle keskin koktu nedense bilemedim sizce cool water mi light blue mu?
Evet ikisi de aynı tarz fresh kokular.bence ikisi de değil..traş kolonyası gibiler..bilhassa cool water..

Burada yeniyim. Sizden boyle beyaz gul kokulu parfum onermenizi istiyorum genc kizlar icin. Bi ara avonun just play vardi beyaz gul gibi kokuyordu cok severdim ama kaldirildi. Var mi boyle bildiginiz parfum ?

Çok güzel prfumler var hemde çok güzel kokular facade takip et bna ulaşırsan yardım ederim hem fiyat uygun 05334320305

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…