Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkurler denicem :)Dolce gabbana light blue
Beyaz gül kokusu alıyorum bundan
Ama ilk sıktığında limonumsu freş bir koku geliyor. 10 dk sonra koku oturuyor. Tam bildiğin beyaz gül kokusu buram buram geliyor..Cok tesekkurler denicem :)
Baska var mi bildiginiz buna benzer parfum ?Ama ilk sıktığında limonumsu freş bir koku geliyor. 10 dk sonra koku oturuyor. Tam bildiğin beyaz gül kokusu buram buram geliyor..
Ağır kokuyor diyenler oldu ama denicem sagolun :)Cnm Gucci Envy Me güllü bi koku.. Tavsiye ederim :)
envy me ağır değil tatlım dene..Ağır kokuyor diyenler oldu ama denicem sagolun :)
envy me ağır değil tatlım dene..
Kesinlikle ağır değil cnm, harika bir koku :)Ağır kokuyor diyenler oldu ama denicem sagolun :)
Tesekkurler, boyle buram buram beyaz gul yada gul koksun istiyorum fresh fresh :) ins begenirim :)Kesinlikle ağır değil cnm, harika bir koku :)
Rocher mi Saint laurent miYves'te var gül kokusu, adını hatırlamıyorum. pembe, uzunlamasına dikdörtgen şişede.
Yves Rocher Evidence diyor sanırım :)Rocher mi Saint laurent mi
Sagolun :)Yves Rocher Evidence diyor sanırım :)
Bence tam aradığın kokuTesekkurler, boyle buram buram beyaz gul yada gul koksun istiyorum fresh fresh :) ins begenirim :)
RocherRocher mi Saint laurent mi
Tesekkurler :) sekerli olmasin sevmiyorum hic sekerli kokulari :)Givenchy Very Irresistible var pudrali gul kokusu, D&G Rose the One da daha tatlimsi bir gul kokusu=)
Bugun bi arkadasimda davidoff cool water kokladim, gul kokusu degil ama cok begendim. Light blue da bu ayarda dedi. Cool water bende biraz daha erkeksi boyle keskin koktu nedense bilemedim sizce cool water mi light blue mu?Bence tam aradığın koku