- 17 Kasım 2014
- 22
- 5
- 3
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Merhabalar,
Ben açık tenliyim çok ağır kokulardan hoşlanmıyorum. 212 vıp, 212 sexy, gucci guilty intense sürekli kullandığım parfümler. Artık parfümümü değiştirmek istiyorum hafif ama kalıcı bir şey istiyorum bu konuda önerileriniz var mıdır önerdiğiniz kokulara gidip bakacağım ona göre alacağım.
Armani si canim tek kelimeyle mukemmel
gıvency very ırresıteble bu guzel hususı adını soranlar olmustu kullandıgımdaKızlar Merhabalar,
Ben açık tenliyim çok ağır kokulardan hoşlanmıyorum. 212 vıp, 212 sexy, gucci guilty intense sürekli kullandığım parfümler. Artık parfümümü değiştirmek istiyorum hafif ama kalıcı bir şey istiyorum bu konuda önerileriniz var mıdır önerdiğiniz kokulara gidip bakacağım ona göre alacağım.
Promes kullan hasta olacaksın o derece harika bir parfumKızlar Merhabalar,
üç şişelik mazisi vardır bende çok güzel parfüm hakikatenyves rocher evidence bu parfume hastayım :) hem hafif hem de kalıcı. ben de ağır kokulardan hoşlanmıyorum bu parfümü keşfettim ve çok memnunum