Şekerli - tatlı kokuları seviyorsan;
Lolita
Britney Spears Midnight
Amber Vanilla
Çiçeksi kokuları seviyorsan
Chanel
Little Black
Chanel
Little Black
denemeyi düşünüyordum teşekkür ederim
Kızlar Merhabalar,
Ben açık tenliyim çok ağır kokulardan hoşlanmıyorum. 212 vıp, 212 sexy, gucci guilty intense sürekli kullandığım parfümler. Artık parfümümü değiştirmek istiyorum hafif ama kalıcı bir şey istiyorum bu konuda önerileriniz var mıdır önerdiğiniz kokulara gidip bakacağım ona göre alacağım.
aynı parfümleri kullanıyormuşuz carolina herreranın bütün parfümlerine hayranım 2 yeni parfümünü daha keşfettim kesinlikle tavsiye ederim ch l'eau vede ch sublime denemeye değer inan
Kızlar Merhabalar,
Ben açık tenliyim çok ağır kokulardan hoşlanmıyorum. 212 vıp, 212 sexy, gucci guilty intense sürekli kullandığım parfümler. Artık parfümümü değiştirmek istiyorum hafif ama kalıcı bir şey istiyorum bu konuda önerileriniz var mıdır önerdiğiniz kokulara gidip bakacağım ona göre alacağım.
aynı parfümleri kullanıyormuşuz carolina herreranın bütün parfümlerine hayranım 2 yeni parfümünü daha keşfettim kesinlikle tavsiye ederim ch l'eau vede ch sublime denemeye değer inan
Coco Madmoiselle i kesinlikle tavsiye ederim.
Hem yazın hem kışın rahatlıkla kullanılabilecek bir parfüm.
Bende asıl sıkıntı deodorant da... Hangisine el atsam üretimden kalkıyor ya da ürünü bozuyorlarŞöyle iyi bir stick önerisine hayır demem :)
Kızlar Merhabalar,
Gucci Rush 2 çok hafif ve fresh bir koku tam yazlık..
Yves Saint Laurent Babydoll buda çok güzel gül kokulu ve fresh
Narciso Rodriguez for Her EDP(pembe olanı) çok temiz çiçek ve pudra kokuyor
Victoria's Secret Angel Dream buda aşırı güzel..
Versace Bright Crystal yaz için uygun bi koku
ilgilenirsen bit pazarımdaki başlığımda gucci rush 2 parfümümü satıyorum belki düşünürsün bu arada bilgin olsun diye söyledim canım.
Merhaba noa ve noa fleur,chloe yesil olanKızlar Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?