• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm önerisi istiyorum

Yazılışları hatalı olabilir belki ama benim favorim Issey Miyake , noa ve eski alışkanlığım lolita lempice :) olmazsa olmazlarım

Merhaba, Ben de parfüm konusunda çok hassas biriyim ve parfümümün ağır olmamasına , temizlik ve ferahlığı hatırlatması gerektiğine inanıyorum.Bu yüzden J.LO GLOW veya J.LO STILL 'i tavsiye ediyorum.
Parfümün Üst Notaları:Greyfurt Portakal çiçeği.Neroli Parfümün Orta Notaları:Yasemin Gül
Parfümün Alt Notaları:Sandal ağacı Amber Misk Vanilya Süsen kökü
Tavsiye ediyorum.Sevgiler....

Fresh bir kokudur, yaklaşık 8-9 yıldır vazgeçilmezim olan Giorgio Armani - She öneririm.:)

Dun tekin acar da tavsiyeler uzerine valentine denedim. Kartim kesilir kesilmez alacagim bi parfum

bayanlar için chloe classic - givenchy play - elie saab - dkny be delicious bende bunları önerebilirim .

Burberry kokularına bakmanı tavsiye ederim içlerinden birini kokla seç :) Benim favorim The Beat yaz kış gece gündüz demem herdaim kullanırım :KK68:

Bu ara parfümlerde iyi indirimler var,yok mu farklı önerileri olan?

Huncalife dan memories gold edt tavsiye ederim çünkü ürünlerinde kansorejen kimyasal bulunmuyor ve arkadaşlar şunu da tavsiye ederim alacağınız herhangi bir kozmetik ürünün raf ömrüne lütfen bakın uzun süre kullanılıyor olmadı kansorejen kimyasal içerdiğinin kanıtıdır çünkü raf ömrü ancak bu şekilde uzatılabiliyor sevgiler

Back