Parfüm önerir misiniz?

Miracle da güzel ama çok yaygınlaştı ,klasikleşti,sıradanlaştı.

Evet onu biliyorum. Bayağı kişi kullanıyor. Ama her tende farklı kokar parfüm. Ben kendime yakışan işte bu dediğim bir parfüm bulamadım. Severek kullandığım olmadı.

Evet onu biliyorum. Bayağı kişi kullanıyor. Ama her tende farklı kokar parfüm. Ben kendime yakışan işte bu dediğim bir parfüm bulamadım. Severek kullandığım olmadı.

Baharatlı mı , çiçek mi yoksa sabun pudra kokusu mu seversin ?

Baharatlı mı , çiçek mi yoksa sabun pudra kokusu mu seversin ?

Iım. Şimdi söyleyeyim. Baharat kokusu fazla olunca hoşuma gitmiyor. Ama az olunca hoş güzel kokular beğeniyorum.
Meyveli kokuları severim.
Pudramsı kokular da güzel ama çok hafif ve sabun gibi oluyorlar pek tercih etmem.
Fresh kokularda güzel. Mesela Victoria Secret parfümlerini kokladın mı bilmiyorum ama zevkimle fazlasıyla uyuşuyor.
Öyle işte. :)

Hadi ya. Adını bende bu aralar duydum çok kullanıldığını bilmiyordum.

Tous çok bilinen bir parfüm değil.Demek istediğim tipik bir parfüm kokusu var Tous kokularında. .Belirgin bir karekteristği yok.Kolonyamsı .Tabii limon kolonyası değil demek istediğim .Ama denemelisin belki sen seversin.

meyve kokulu parfümlerle aram hiç iyi değil :/ Uzak durduğum için çok bilgi sahibi değilim.

Meyve değil ama az baharatlı diyelim Kelly Calleche ve Givency Very Irresistble denybilirsin :)

meyve kokulu parfümlerle aram hiç iyi değil :/ Uzak durduğum için çok bilgi sahibi değilim.

Meyve değil ama az baharatlı diyelim Kelly Calleche ve Givency Very Irresistble denybilirsin :)

Kalıcılıkları nasıl. :)

Nereden bulabiliriim? Kalıcılığı ve kokusu nasıl bir şey ki? :)

taze,ferah bi koku sarisinlarda beyaz tenlilerde kalıcı oluyo denemek istersen acik parfumlere bak bakalim bi d&p yada david walker'da bulabilirsin.orjinaline hangisi en yakın bilemiyorum tam olarak :)

taze,ferah bi koku sarisinlarda beyaz tenlilerde kalıcı oluyo denemek istersen acik parfumlere bak bakalim bi d&p yada david walker'da bulabilirsin.orjinaline hangisi en yakın bilemiyorum tam olarak :)

Kokuyu denedim. İlk sıktığımda her zamanki gibi beğenmedim. Eve geldiğimde koku değişmişti. Hafif portakalımsı falandı. Ama güzeldi. :)

bende armaninin tüm kokularının hemen hemen hastasıyım armani she, armani remix, armani white bi bak istersen klas kokulardır. d&p de de var oldukçada yakın kokular.hele she orjinaline opara verilmez aynısı nerdeyse.

Ben oriflame dan almıştım ve kokusu kalıcı çok güzel kokuyor ama bu koku yaz mevsimine ağır geliyor.Kışın kullanıyorum ve çok seviyorum bu kokuyu.İlk başta ağır gelebilir ama

sonra hafifliyor ve bütün gün kokusu teninizde kalıyor.

Almanızı tavsiye ederim.Dediğim gibi bu koku KIŞ MEVSİMİNDE gidiyor.

Adı:Love Potion EdP

İnternet Adresi : Ufak Dokunuşlar Büyülü Etkiler... - Oriflame cosmetics burdan bakabilirsiniz.

ben Armani Idole d’Armani kullanıyorum. Gerçekten çok güzel kokusu. kesinlikle öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…