Parfüm önerir misiniz?

jennyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
2.011
99
163
Arkadaşlar parfüm önerilerinize ihtiyacım var.
Burberry kullanıyordum. Çok ağırmış yaşıma göre.
Tenime yakışan parfümü henüz bulamadım. Bu arada beyaz tenli sarışınım.
Bunu neden söyledim bazı parfümler esmerlere daha çok gidiyor çünkü.
Önerebileceğiniz her tür kokuya açığım. Fazla baharatlı ve şekerli olmaması tercihim.

Bu arada bu kokuyu bilen, kullanan birileri yorumda bulunurlarsa sevinirim. :))

Tous L Eau Puor Femme EDP Vapo Bayan Parfüm - Bayan Parfümleri - Ürünler

paris hiltonu öneriyorum gerçekten çok güzel bir kokusu var ve gün boyu kalıcı oluyor. ben 1 sene boyunca onu kullanmıştım ve bırakınca erkek arkadaşım tekrar gidip bana aynısını aldı=)

Nereden bulabilirim onu? Kaç ml? Ne kadara aldın?
Çok soru sordum ama.

Kokusu hafif gelir mi bilmiyorum ama avonun pur blanca kokusunu önerebilirim, ben çok beğenerek kullanıyorum

O da çok hafif ve kalıcı değil. Avon sevmem pek. :44:

ben şu an lady million kullanıyorum. bundan bir önceki favorim cinema'ydı. ikisi de oldukça kalıcı canım önerebilirim. saç ten rengine gitme olayını çok anlamam gerçi.ben beyaz tenli koyu kahve saçlıyım bana gidiyo:)bi parfümeriden bak kokularına belki snnde hoşuna gider.

Doğru , Burberry güzel ama klasik ,daha çok olgun yaştaki kadınlara yakışan bir koku.Önerim Elizabeth Arden ' red door revealed ' açık parfümü var mı bilmiyorum ama David Walkerı tercih et derim ; parfümleri orjinaline daha yakın bence .

ve Avon dan (fiyatı daha uygun) 007 Bond Girl

Şimdiye kadar pekçok marka kullandım ama en çok beğenerek kullandıklarım ve hala da kullanmaya devam edeceklerim şunlar;
Lancome-miracle
gloria
Chanel chance ve tabiki britney spears-fantasy.

Hepsi cok güzel ama yaza en uygunu aralarından miracle sanırım. Hepsi de kalıcı ve genelde Britney hariç çiçek kokusu. Britney şekerli bir koku.

Lancome miracle denemiştim. Hoş ama kalıcılıkları nasıl bu dediklerinin. Birde ben 17 yaşındayım bana gider mi sence.

ben yurt disinda yasiyorum bulmam kolay
bir de istanbulda havaalanindan alinabilir
ya da internet uzerinden
nerelerde satiliyor fikrim yok

ama koku cok guzel cok kalici

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…