- 1 Mayıs 2015
- 20
- 6
-
- Konu Sahibi kekperisii
cacharel noa dp'de olduğunu duymuştum ama açık parfüm olduğundan açıkçası aynısını yapamayacaklarını düşündüğümden almamıştım hiç açığını kullandınız mı?bebeksi pudramsı diyince aklıma bunlar geliyor :)
lacoste pour femme
cacharel noa
marc jacobs daisy
bu 3 parfüm tam aradığın tarzda kokular canım
1 tane daha var ama biraz pahalıdır açık parfümü yok bunun david walkerda varmış gerçi ordakini ben bilmiyorum açıkcası..
chanel chance eau tendre birde bu canım.. :)
kullandımm tabisi hemde d&p nin açık parfümünü şuan 100 ml noam var d&p den :) yaza çok uygun seve seve kullanıyorum orjinalden farksız birebir kokuyorcacharel noa dp'de olduğunu duymuştum ama açık parfüm olduğundan açıkçası aynısını yapamayacaklarını düşündüğümden almamıştım hiç açığını kullandınız mı?
marc jacobs daisy.. listeme eklenmiştir teşekkürler :)
Ben kullanıyorum tertemiz bi koku missss gibiicacharel noa dp'de olduğunu duymuştum ama açık parfüm olduğundan açıkçası aynısını yapamayacaklarını düşündüğümden almamıştım hiç açığını kullandınız mı?
marc jacobs daisy.. listeme eklenmiştir teşekkürler :)
oohhh valla içim açıldı :) yarın alıyoruuumm :):)Ben kullanıyorum tertemiz bi koku missss gibii
Krem gibi kokuyo ya çok güzellloohhh valla içim açıldı :) yarın alıyoruuumm :):)
noa dimi kuzumm :))Krem gibi kokuyo ya çok güzelll
50 ml aldım denemek için bitince gidip 100 ml alicam
Evet bebeğim noa ")noa dimi kuzumm :))
bide lacoste klasiğe bak fıstığım bargello sana yakın ya ordanda bakabilirsin 154 kodu
bak fıstığım baak lacoste uda çok seviceğine eminim benim noa bitince lacoste alıcamEvet bebeğim noa ")
Bugün gidicem AVM ye bakiyim Lacoste de ♡
çok mu çok teşekkür ederiiim :)Bir parfüm delisi olarak bende önerilerimi yazayim :)
Dolce & Gabbana pour femme (edP)
Emporio Armani Si (edP)
Lancome la vie est belle (edP)
Roberto cavalli (edP)
Bvlgary jasmin noir (edP)
Hepsi birbirinden güzel