• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm önerileriniz !!!

kızlar D&G THE ONE nasıl bir koku kalıcı mı tavsiye eder misiniz?

kalıcı mı peki canım nasıl beğenilen bir parfümmü farklı mı?

Merhaba ,tam aradığın gibi birkaç koku biliyorum.
cK => Be
cK => Eternity

heriki parfümde çok kullanılan parfümler değildir.Heriki kokuda buğday tenliyim bana çok yakışıyor.
Parfüm alırken kesinlikle ten rengini de gözönünde bulundurmalısın !!!

ferah ama bende hiç kalıcı olmadı

canım neden kalıcı olmadı acaba normalde D&G kalıcı parfümleri olan bir markadır. ve The Oneı ben bileğime sıktım saatlerce koktu ve güzel bir kokuydu.EDT mi EDP mi kullandın tatlım?:sm_confused:

Ya sana önerebilecegim okada cok koku varki hangi birini sayayim :)))

Calvin Klein - ck one
Calvin Klein - Eternity
Davidoff - Cool Water Woman
Calvin Klein - Escape
Dior - J´adore
Nina Ricci - Nina

ve benim olmazsa olmaz dedigim koku Kenzo - Flower

Ilk aklima gelen bunlar canim güzel kokular ama tabiki bu zevk meselesi nede olsa :))

Ama saydıkların herkesin kullandığı kokular çünkü Özellikle CK One, CK Eternity, Davidoff Cool Water, CK Escape, Nina Ricci Nina herkesin alabildiği parfümler çünkü diğer orjinal parfümlere göre fiyatları çok uygun. Jadoreun da açıklarını kullanan çok.

Güzelim ben sana herkesten farklı olmak istiyorsan bir kaç parfüm önerebilirim,

L de Lolita Lempicka
Agent Provocateur
Givenchy Play Intense
Viktor & Rolf Flowerbomb

noa daha dun aldım harıka bı parfum :) kalıcı deıl demıs cogu kısı ama dun sıktım suan hala buram buram gelıyo kokusu bence super onerırımm

calvin klein-escape
bu parfum mutlaka olmali bende.
inanilmaz kalici bisey
2 fis sklyorum butun gun benim bile burnuma geliyor ve herkes cok begeniyor.

yeni favorim juicy coutre-viva la juicy...bayildim bu parfume..ne zamandir hanimeli kokan bi parfum ariyordum.bu tamda oyle iste ve cok kailici.tenimede cok yakisti benim..cok seviyorum

versace bright crystal....bunada bayiliyorum..cok pahali ama almaya kesinlikle deger cok kalici..

calvin klein-escape
bu parfum mutlaka olmali bende.
inanilmaz kalici bisey
2 fis sklyorum butun gun benim bile burnuma geliyor ve herkes cok begeniyor.

yeni favorim juicy coutre-viva la juicy...bayildim bu parfume..ne zamandir hanimeli kokan bi parfum ariyordum.bu tamda oyle iste ve cok kailici.tenimede cok yakisti benim..cok seviyorum

versace bright crystal....bunada bayiliyorum..cok pahali ama almaya kesinlikle deger cok kalici..

viva la juicy türkiye'de varmı acaba? :44: Bir de ben şekerli diye biliyorum bu kokuyu gerçekten öylemi, biraz tairf edermisiniz?

Back