• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm önerileriniz !!!

Akasha

BiR İmTiHaNdIr AşK...
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.244
253
323
36
İyi akşamlar kızlar, ben böyle orijinal bir kokusu olan, çok etkileyici, ağır olmayan, çok da hafif olmayan bir koku arıyorum.. bayanssulusmile

Herkeste olmayacak ama, Avon parfümleri gibi.. Bir sıkıp gidiyorum okula, bi sürü kişi daha sıkmış.. Tarz yaratacak bir şey istiyorum.. neler önerirsiniz ?

Hadi yardımcı olun fıstıklar bana.. opuyorumnanaktan

Ya sana önerebilecegim okada cok koku varki hangi birini sayayim :)))

Calvin Klein - ck one
Calvin Klein - Eternity
Davidoff - Cool Water Woman
Calvin Klein - Escape
Dior - J´adore
Nina Ricci - Nina

ve benim olmazsa olmaz dedigim koku Kenzo - Flower

Ilk aklima gelen bunlar canim güzel kokular ama tabiki bu zevk meselesi nede olsa :))

ben hiçbirini bilmiyorum açıkçası :) parfümerilerde bulabilirim di mi bunları, gidip deneyeyim ben de..

Burberry Britain classic women
Jean Paul Guartier classic yada Jean Paul guartier Summer tavsiye ediyorum.her yaş grubuna uygun..

kızlar bunların şişeleri bir harika baktım tekin açarda sadece wishin normal her zaman kullandığım vardı bunlar yoktu.

Eklentiler

• $wishler.jpg
    $wishler.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 107
bu kokuları çok merak ettim türkiye ye gelecek mi acaba?gören koklayan var mı?guclubacismile

bende yeni bir parfüm keşfettim ismi siri leal fua kokuları çok hoş ağır bir kokusu yok bu aralar bunları kullanıyorum

calvin klein euphoria blossom eğer buğday tenli biriyseniz ve egzotik kokuları seviyosanız kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum :dance:

calvin klein euphoria blossom eğer buğday tenli biriyseniz ve egzotik kokuları seviyosanız kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum :dance:

Blossom beyaz tenliler için de çok uygun bence buğdayları bilmiyorum ama ben bu kokuya aşığım baştan aşağı yıkanasım geliyor ilk başta nefret etmiştim ama büyük aşklar nefretten doğarmış diyorum şimdi :P

Yanlız iki tane dezavantajı var bana göre 1 - şişesi ele hiç iyi oturmuyor (bu diğer euphoia için de geçerli çünkü aynı form)
2- koku kalıcı olsa bile yoğun değil dolayısıyla ne kadar çok sıksanızda çevrenizde bulut oluşturmuyor ve başkaları almıyor bu kokuyu. Ama milletin burnunun direğini kırmaya gerek yok zaten değil mi :)))

-Jean Paul Gaultier- "Classique" çok etkileyici bir parfüm...ancak çok hafif sayılmaz, biraz yoğun bir kokudur...ama hem kalıcı hem de seksidir :)))
-Marc Jacobs'ın "Daisy" veya "Lola" parfümleri de çok güzel, denemenizi tavsiye ederim...

Onun dışında önümüz bahar ve yaz bu nedenle biraz daha yazı çağrıştıran kokular;
-Estee Lauder "Beyond Paradise" çok değişik bir çiçek kokusu var, ne zaman sıksam çok mutlu hissederim :) üstelik çok da kalıcıdır....
-Bvlgari "Omnia Amethyste" bu da hafif ve çok hoş bir koku ama esmer ve buğday tenlilere çok yakışmayabilir, biraz hafif bir yapısı var ama kalıcı bir parfüm yani tüm gün üzerimde hissederdim sıktığım zaman...
-Son olarak DKNY Be Delicious "Fresh Blossom" (pembe şişeli) çok güzel bir parfüm, ama bunu ben de kullanmadım sadece denemiştim ve çok hoşuma gitmişti, böyle şekerimsi ama hafif bir kokuydu

escada clasicc,
escada magnetism,
cand(fakat bi müddet sonra bayıyo)
for away(kışın kullandığınızda harika kokar ama yazın bayar)
sensatıon

Back