Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar avondan alıyordum parfümlerimi uzun süredir almıyorum çünki kalıcı değil..ağır olmayan inci çiçeği,yasemin,topikal parfüm öneriniz varmı orta halli
Herhangi bir fiyat sınırlaman var mı bilmiyorum ama yasemin ve gülün harmanlanmasıyla oluşan Chanel Coco Mademoiselle'yi önerebilirim. Çok aşırı kalıcıydı. Yurt dışında sıkmıştım atkıma ve 2-3 hafta sonra bile hala atkım chanel kokuyordu.
Kokusu da bana hiç ağır gelmiyor hatta hafif geliyor.
Yine yasemin,misk,sedir,paçuli,sandal ağacı,vanilyanın harmanlandığı Chanel Chance'ı da önerebilirim. Biraz odunsu bir kokudur ama baymaz.
Tende durdukça güzelleşir.
Yine beğenilen ve yasemin içeren bi koku Kenzo Flower ama ben hatırlamıyorum pek kokusunu:)
Topikal derken ne demek istediğini anlamadım ama içinde yasemin geçen önerdiğim parfümler bunlar canım.
saolasın canım..kızkardeşim testerini vemişti diorun inci çiçeği kokusu yasemine beziyor fiyatınabaktım 50 ml 200 tl..50ml 100 lira azmı sence..düşün ya avonun beğenmediğimiz parfümler 50..60 lira olmuş..dediğin parfümleri araştırıcam canım
chanel ve dior dışında hermes, guerlain, paco rabanne, fendi ve lancome'u da öneririm. geçenlerde lancome tresor midnight aldım. çok etkileyici ve kalıcı. hermes 24 çok güzel ve kalıcı.
yasemin deyince aklıma Yves rocher Tender yasmin geliyor. incir çiçeği deyince de Caudalie İncir Aromalı Parfüm...
Aa aynen Yves Rocher Tender Jasmin benim lise yılımın parfümü. Onun kokusu öyle güzel kii.
Bir gün yeniden alacağım ondan.
Lancome Tresor in Love da güzel yasemin kokulu hafif bi parfüm onuda öneririm.
ya aslında tresor midnight aldım ama tresor in love da aklımda kaldı :) şu aralar kofresi indirimde: vücut losyonu ve parfümü var 30 ml. yaz için kalıcı ve hafif bir parfüm olur mu sence de? :)
Canım bence Lancome Tresor in Love tam yaz için:)
çok hafif güzel bir koku bence denemelisin.
Aa aynen Yves Rocher Tender Jasmin benim lise yılımın parfümü. Onun kokusu öyle güzel kii.
Bir gün yeniden alacağım ondan.
Lancome Tresor in Love da güzel yasemin kokulu hafif bi parfüm onuda öneririm.