- 8 Aralık 2014
- 1.418
- 128
- 41
- Konu Sahibi hulyaselcuk
satılık 1-2 kere giyildi canım 90 liraMerhaba;
Siyah harley topukluca olan çizmeler hala satılık mı? satılıksa ne kadar? Hoşçakalın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
satılık 1-2 kere giyildi canım 90 liraMerhaba;
Siyah harley topukluca olan çizmeler hala satılık mı? satılıksa ne kadar? Hoşçakalın...
Merhaba;satılık 1-2 kere giyildi canım 90 lira
38 yazıyo canım 37 de oluyo deriMerhaba;
kaç numara?
kargoyu karşılarsan olur canım iade alırım son fiyat 220 ye aldım geçen sezon1-olmaması durumunda iade alıyor musunuz?
2-en son fiyat bu mudur, yardım edebileceğiniz bir durum var mıdır?
teşekkürler:)
son fiyat canım sıfırının 3 de 1 fiyatı zaten evet canım kargoyu karşı ödemeli göndericem ptt şubeden alırsan 5 lira tutuyo önemli değil sorabilirsin canımkargoyu karşılarım tabee, siz iade seçeneğini açık bıraktığınız için:)
bu arada fiyat da birşey yapabilir misiniz? ona göre düşünmek durumundayım(
bu arada ben ilk defa alım yapacağım, alışta da kargo parasını ben mi veriyorum...
kusura bakmayın, çok zamanınızı alıyorum...
yok canım topuklu olan değil kahve harleytatildeydim, nasip değilmiş sanırım,
ben de almak için girecektim birazdan(
siyah topuklu olan değil mi...
hayırlı olsun.
özel mesaj atıyorum canımmerhaba bunu almak istiyorum.
alış işi nasıl yapılıyor daha önce alım yapmadım bilmiyorum, kredi kartı ile alım yapabiliyorum değil mi?
hoşçakalın.
merhaba,daha ekleyemediğim eski konularımdan birçok ürün var sorabilirsiniz
duruyo canım 1 kere giyildi sıfır sayılırmerhaba,
nike ayakkabı duruyor mu 38 no beyaz mavi olan .güzel takas yapmıştık ,bi bakın konuma sıfır ouyncak,çanta ,sesli kitap ,astronot var .
cevap beklerim
sesli kitap göremedim canım astronotu yine konuşmuştuk geçen çanta takası yaparken canım kızım 13 kg kışa nolur bilmiyorum olurmu kararsızımmerhaba,
nike ayakkabı duruyor mu 38 no beyaz mavi olan .güzel takas yapmıştık ,bi bakın konuma sıfır ouyncak,çanta ,sesli kitap ,astronot var .
cevap beklerim
yoksa astronot tulum oyuncağı beğendim canımmerhaba,
cevap beklerim