- 9 Eylül 2018
- 5.471
- 24.409
- Konu Sahibi Hemsireehaniimm
Insallah canim cok gecmis olsun tekrar astim varsa baya dikkatli olman lazim astimlarda parfum cok tehlikeli benim kayinvalidem de astim hastasidir suana kadar kullandigim parfumlerden birtek very irresistible ile chance dan etkilenmedi niyeyse onun disinda siktigim tum parfumlerde yanima yaklasma nolur diyip oksuruyodu.. black opiumda bile fena oksuruyodu o sebeple bende chance aldim suan onu kullaniyorum zaten sevdigim eskiden beridir kullandigim parfum kokuyu duyan herkes eski kokuna donmussun dediler bu daha iyi diyenler oldu sanirim artik degistirmiycem parfumumu chance en azindan hem kalici hemde ferah bi koku cok kullanani olsada benim tanidik cevremde benden baska kimse kullanmiyo en azindanSağol tatlım. Benim alerjim baya kötü bir halde canım, alerjik astımım oldu malesef, kronik bir halde aylardır öksürüyorum. Kapalı, tozlu, sıcak ortamlarda ve yoğun kokuların olduğu yerlerde sıkıntım daha da şiddetleniyor. O yüzden bir süredir parfüm sıkmıyorum ama öksürüğüm hala devam ediyor, yani beni rahatsız eden sadece parfüm değil. Alerji ile ilgili detaylı bir teşhis ve tedavi olmam gerekiyor, ben de araştırma aşamasındayım şu an. İnşallah bir an önce kurtulurum bu dertten.