• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm deliliği

sslaslmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
26
8
38
29
Kizlar merhaba daha once hep konulari okumakla yetiniyodum artik bi uye oluyum dedim ben tam bir parfum delisiyim sizden de parfum düşkünlüğü olanların kullandigi parfumleri yazmasini bekliyoruum

Beenn bennn Burberry The Beat caanım parfümümm çok seviyorum :KK68:
Birdee Tommy Girl'üm varr benimm bunuda çok seviyorumm:oops:

Chanel Chance asla vazgeçmem. Birde Burberry Classic bu ikisini bittiği anda her koşulda alır ve kullanırım

Onun dışında beğendiklerim
Lancome la vie est belle
Narciso Rodriguez for her (pembe)
Hugo boss intense
Lacoste classic
Chanel coco mademoiselle
Gucci Flora
Avon little Black dress

Originali üretimden kalktı ama vazgeçemeyeceğim birtanecik kokum RALPH LAUREN HOT :KK37:

Burberry classıc delisiyim... En çok kullandıgım favori parfümümdür...
Diğer kullandıklarım:Light blue, Verseca versus ,Escada paradise, Sexy graffiti , Avon parfümlerinden Pur Blanca ve Perceive, yaz içinde Windscape , Armani code kullandıklarım... Kışın ise Britney Spears Fantasy kullanıyorum ... Birçok kişi çok yogun bulur ama özellikle ilk etkileri gidince bıraktıgı çiçek ve meyve kokuları ile beni cezbetti...

Burberry Classic, Chanel Chance,Bvlgari Jasmin Noir.

Bu üçü hayatımın sonuna kadar bittikçe alacağım ve şuan da kullandığım parfümler.
Yeni favorilerime eklediklerimden biride Britney Spears Fantasy. Dedikleri gibi Pink Sugar Sensual'ın kopyası gibi kokuyor. Onuda daha önce kullandığım için koku bana çok tanıdık ve yabancılık çekmedim bu yüzden.

Chanel Chance asla vazgeçmem. Birde Burberry Classic bu ikisini bittiği anda her koşulda alır ve kullanırım

Lancome la vie est belle
Hugo boss intense
Lacoste classic
Chanel coco mademoiselle
Gucci Flora
Avon little Black dress
Sagol canim guc
Burberry classıc delisiyim... En çok kullandıgım favori parfümümdür...
Diğer kullandıklarım:Light blue, Verseca versus ,Escada paradise, Sexy graffiti , Avon parfümlerinden Pur Blanca ve Perceive, yaz içinde Windscape , Armani code kullandıklarım... Kışın ise Britney Spears Fantasy kullanıyorum ... Birçok kişi çok yogun bulur ama özellikle ilk etkileri gidince bıraktıgı çiçek ve meyve kokuları ile beni cezbetti...
Canim parfum zevklerimiz cok benziyo ben de ne kullanirsam kullaniyim burberry classicten vazgecemem ve soylediklerinin hepsini ben de kullandim iclerinden diger en sevdigim de code

Lancome la vie est belle
Hugo boss intense
Lacoste classic
Chanel coco mademoiselle
Gucci Flora
Avon little Black dress
Kesinlikle ben de bir burberry classic hastasiyim canim mutlaka bulunur elimde

Burberry Classic, Chanel Chance,Bvlgari Jasmin Noir.

Bu üçü hayatımın sonuna kadar bittikçe alacağım ve şuan da kullandığım parfümler.
Yeni favorilerime eklediklerimden biride Britney Spears Fantasy. Dedikleri gibi Pink Sugar Sensual'ın kopyası gibi kokuyor. Onuda daha önce kullandığım için koku bana çok tanıdık ve yabancılık çekmedim bu yüzden.
Aynen tatlim katiliyorum parfumle baya ilgili biri olarak ve burberry classic ve chanel chance benim de vazgecilmezlerim

Burberry Classıc Cidden çok güzel hatta yeni alıcam bugünlerde misspere dan mı mizu dan mı alsam arkadaşlar :110:

şimdiye kadar saydığım kadarıyla (unuttuğum yoksa tabi) 102 farklı parfüm almışım.hepsini yazamiycam tabi ama ilk üçü paylaşmak isterim.
bir numaram imza kokum şişelerce kullandığım aşkım lancome tresor edp si (kalıcı ve şişesi çok şık 6 saat kalıcı)
iki numaram very irresistibl absolutely (şişesi koyu kırmızı kokusu 3 dört saat kalıcı)
üç numaram fiyatına göre performansı çok iyi rare gold avon (yasemin kokusu iki saat kadar kalıcı)

Graceful. .
Xo
Percevıe
Armani
Sectry fantaztis
Chang channell
Gucci guilty

:KK73:

Back