Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim ben de bu iki parfumu cok severek kullaniyorumBeenn bennn Burberry The Beat caanım parfümümm çok seviyorum
Birdee Tommy Girl'üm varr benimm bunuda çok seviyorumm
Ayy negüzel yaa missler gibi kokalımmAynen canim ben de bu iki parfumu cok severek kullaniyorum
Sagol canim gucChanel Chance asla vazgeçmem. Birde Burberry Classic bu ikisini bittiği anda her koşulda alır ve kullanırım
Onun dışında beğendiklerim
Lancome la vie est belle
Narciso Rodriguez for her (pembe)
Hugo boss intense
Lacoste classic
Chanel coco mademoiselle
Gucci Flora
Avon little Black dress
Canim parfum zevklerimiz cok benziyo ben de ne kullanirsam kullaniyim burberry classicten vazgecemem ve soylediklerinin hepsini ben de kullandim iclerinden diger en sevdigim de codeBurberry classıc delisiyim... En çok kullandıgım favori parfümümdür...
Diğer kullandıklarım:Light blue, Verseca versus ,Escada paradise, Sexy graffiti , Avon parfümlerinden Pur Blanca ve Perceive, yaz içinde Windscape , Armani code kullandıklarım... Kışın ise Britney Spears Fantasy kullanıyorum ... Birçok kişi çok yogun bulur ama özellikle ilk etkileri gidince bıraktıgı çiçek ve meyve kokuları ile beni cezbetti...
Kesinlikle ben de bir burberry classic hastasiyim canim mutlaka bulunur elimdeChanel Chance asla vazgeçmem. Birde Burberry Classic bu ikisini bittiği anda her koşulda alır ve kullanırım
Onun dışında beğendiklerim
Lancome la vie est belle
Narciso Rodriguez for her (pembe)
Hugo boss intense
Lacoste classic
Chanel coco mademoiselle
Gucci Flora
Avon little Black dress
Aynen tatlim katiliyorum parfumle baya ilgili biri olarak ve burberry classic ve chanel chance benim de vazgecilmezlerimBurberry Classic, Chanel Chance,Bvlgari Jasmin Noir.
Bu üçü hayatımın sonuna kadar bittikçe alacağım ve şuan da kullandığım parfümler.
Yeni favorilerime eklediklerimden biride Britney Spears Fantasy. Dedikleri gibi Pink Sugar Sensual'ın kopyası gibi kokuyor. Onuda daha önce kullandığım için koku bana çok tanıdık ve yabancılık çekmedim bu yüzden.
Canim ben 2 gun once watsonstan indirimle 120 tl ye aldim bi bak derim ben