• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm arıyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi y.inci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

y.inci

Ziyaretçi
güzel bir parfüm almak istiyorum. yardımcı olur musunuz?

özel bir gün için :kedi:

hoş yumuşak bir kokusu olmalı çok fazla burun tırmalamayan. ama unutulmayacak bir koku. kaydirigubbakcemile3

önerileriniz kızlarrr ?

Sana Touch of Pink'i önerebilirim, harika bir kokusu vardır, hem yaz hem kış iyi gider.

Eğer beyaz tenliysen Issey Miyake ye bir bak derim, gerçekten özel bir koku :lepi:

bende chloe yi önerebiliim,gül ve bal kokuyor,tertemiz,yumuşak,pudralı bir koku,ben çok beğeniyorum,aklıma başka gelirse yazarım...

birde hugo boss deep red var,bence çok etkili bir parfüm,kız arkadaşlarımdan bi yorum duymadım ama erkek arkadaşlarımın hepsi çok beğenmişti

birde hugo boss deep red var,bence çok etkili bir parfüm,kız arkadaşlarımdan bi yorum duymadım ama erkek arkadaşlarımın hepsi çok beğenmişti

Ben de denedim bunu üstelik satılmıyor güç bela bir parfümeride kalmış son birkaç kutu satıyorlardı. Türkiyeye gelmiyormuş artık. Ama bu kokunun edp sinin testeri 10 dakikada uçup gitti bende.. üstelik kendisi de çok hafif bir koku senin arkadaşlar kokusunu nasıl aldı da beğendi? :))

yumşak kokulardan bulgari krıstal ve guerlainden magicyı önerebilirim bırde noanın kokusu yumuşacıktır.:34:

kesinlikle Gucci reush 2 yi dene :51:

ben bunu kullanıyorum ve herkes bayılıyor kokusuna. hem temizlik kokusu var hemde yumuşak.

sokakda durdurup parfümümü soruolar :) hosuma gidio tresor in love da güzel ama cok kalıcı degil midnight rose 50 ml 170 lira biraz pahalı ama o kokuya deger

Back
X