Ariyoooruuuummmmm:2:
Kac bendensin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ariyoooruuuummmmm:2:
38 canm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dusunursen bende bunlar var canm
Canm takas dsnuyr musn bir de esarplar ipek mi
Beyaz tuğba pardesu kap yeri ne polyester mi pamuk mu?ince mi?kaç beden?
2 tane pardesüm var canım sana uygun. ikisi de cok cici. bana dar oluyor artık o nedenle satıyorum. fiyatlarında da yardımcı olucam begenirsen. esarplarla hepsine uygun fiyat veririm
bunu tugba dan almıstım
Eki Görüntüle 1136864 Eki Görüntüle 1136865 Eki Görüntüle 1136866 Eki Görüntüle 1136867 Eki Görüntüle 1136868 Eki Görüntüle 1136869 Eki Görüntüle 1136870
bunu da iz otantikten aldım
Eki Görüntüle 1136871 Eki Görüntüle 1136875 bunun daha guzel fotosu var dusunursen eklerim canım
Bende bunlar var canm bedenini bilmiyorm ama bunlar 30/32 beden uyumlu etek ise standart her bedene uyar
Eki Görüntüle 1138846
Eki Görüntüle 1138847
Eki Görüntüle 1138848 Eki Görüntüle 1138849 Eki Görüntüle 1138857 Eki Görüntüle 1138859
Eki Görüntüle 1138860 Eki Görüntüle 1138862 Eki Görüntüle 1138863
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Burdaki krem yada beyaz kap...kaç beden yeri pamuk mu polyester mi,ince mi?
mor yada lila pardesuyu eda aynı şekilde soruyorum onun marka ne,pamuk mu polyeset mi,bedeni?
mor yada lila pardesuyu eda aynı şekilde soruyorum onun marka ne,pamuk mu polyeset mi,bedeni?
Bunlara benzer %100 pamuk çok ince yazlık 42 beden kap arıyorum...taş rengi,gri,pudra,krem,muz kabuğu rengi gibi pastel renkler..Her yeri talan ettim pamuk bulamdım..Hepo
polyester yapıyorlar yazlık şeyleriii((((
Bundan birkaç yıl önce vardı yine ,şimdi yokkk(
Canm bgendklerm var takas dusunursen
Dantelli kloş krem etek kaç beden pamuk mu? kaç tl?
Iste bende diyrm ki onlar benm degil :):):) canm mor olani arkdstan bn alicm ins. Da sen kendsyle bi konus istersen nickini hatrlyamadm sayfadn bakarsn