Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrca duvrma bkblirsnz takasa oncelikli :):)
![]()
Ariyoooruuuummmmm:2:
Ne kdr canm bubol pantolon var ama kalçası dar kaç bedensin?
27-28e uyumluEki Görüntüle 1136362
takas düşünmüyorum bu arada canım ama uyguna vericem
takas bulamazsan değerlendirirsin
ayrca duvrma bkblirsnz takasa oncelikli :):)
![]()
kac bedensiniz..
Yanls yere alntiladm heralde 38 xanm
2 tane pardesüm var canım sana uygun. ikisi de cok cici. bana dar oluyor artık o nedenle satıyorum. fiyatlarında da yardımcı olucam begenirsen. esarplarla hepsine uygun fiyat veririm
bunu tugba dan almıstım
Eki Görüntüle 1136864 Eki Görüntüle 1136865 Eki Görüntüle 1136866 Eki Görüntüle 1136867 Eki Görüntüle 1136868 Eki Görüntüle 1136869 Eki Görüntüle 1136870
bunu da iz otantikten aldım
Eki Görüntüle 1136871 Eki Görüntüle 1136875 bunun daha guzel fotosu var dusunursen eklerim canım
Canm beyaz pardesm var mor olan cok gzel ama hc o renk gymesm grndgu kadr mor mu :) ve ne kdr olr canm ozlden uazsan
Ayrca canm bwndeki irunlerle takas dsnur musn benm icn cok daha iyi olr resmler kotu cklms daha iyilerno gndereblrm
Canm beyaz pardesm var mor olan cok gzel ama hc o renk gymesm grndgu kadr mor mu :) ve ne kdr olr canm ozlden uazsan
arkadas uyguna verirse bunları hiç kaçırma bence. ben 38 olsam kaçırmazdım.
bu arada sayfaya bir iki şey ekledim bakabilirsin.
kız yeni kapandım ya çok kıyafetim yok :)) bayağı göz gezdirdim dolaba.
olanları satsam ne giyeceğim ben
etek ve tuniği ekledim.
hahah anladm canm gel ben sana satym o zaman şal flan kullanıyrsan eger bir sürü şalım var en fazla bir iki kez kullandgm ayrıca buyuk beden olanlarda var elm de :):):) 40 yani![]()
canm ferace buldn mu cok güzel bir ferace var elimde kullanılmams hacdan gelme kısa geldigi için giyemiyorm 1 60 boya olur m beden kolu ve yakaları taslı sayfama bakabilirsn yada ekliyim bekle