Bebek İkinci El parça 1 lira hepsi hasarsız ve lekesiz

Tamam canım 10 tl olsun 3 yaş alt lcw eşofmanı koy bir de kendin belirle bir tane o zamn çıt çıt body olabilir 10 tl anlaştık

ikisi de 6 yaş

Eklentiler

• $005.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 50
Tamam canım 10 tl olsun 3 yaş alt lcw eşofmanı koy bir de kendin belirle bir tane o zamn çıt çıt body olabilir 10 tl anlaştık
tamam olur o şekilde ayarlayayım hesap no atayım şimdi ben sana

Ben geldim arkadaşlar:)tds kalanlar arasında pembe kolsuz badi var onuda almıştım ya canım ben.birde son eklediklerin 6 yaş olanlar çok hoşuma gitti onlarıda alabilirmiyim lütfennnnnnnnnnnnn

mrlhzl arkadaşım size mail attım mesajdaki pembe etek hariç ekleyeyim mi onları da

Ben geldim arkadaşlar:)tds kalanlar arasında pembe kolsuz badi var onuda almıştım ya canım ben.birde son eklediklerin 6 yaş olanlar çok hoşuma gitti onlarıda alabilirmiyim lütfennnnnnnnnnnnn

tamam canım uyardığın iyi oldu şaşırmışım mailde gönderdiğim 6 yaşlardan mı bahsediyorsun

hemen bakıyorum mailime,ben olmazsa tekrar listelerim sana

Tds son eklediğin pembe eteği mrhzl arkadaşıma ayır bana da çıt çıt body koyabilirsin tamam mı ben havale yapıyorum şimdi 10 tl

Tds son eklediğin pembe eteği mrhzl arkadaşıma ayır bana da çıt çıt body koyabilirsin tamam mı ben havale yapıyorum şimdi 10 tl

canım benim çooooooook teşekkür ediyorum sana çok incesim.emin ol eteği hasarsız kullanabilirsek sana bir şekilde ulaştıracağım.çok sağol

1.pembe lcw badi
2.mor hellokity badi
3.pembe etek
4.siyah çizgili badi
5.kırmızı-beyaz taytlar
6.kot etek
7.kapşonlu winx
8.lcw eşofman alt 3 yaş için olan
9.lcw askılı pembe
10.bücürük disney elbise
11.lila capri

birde kaban demiştik şimdi bunların tutarını mailme gönderirsen çok sevinirim arkadaşım

mrhzl istiyorsan bırakayım ihtiyacın varsa hepsini alırım diyorsan bırakayım samimi söylüyorum

canım ben 5-6 yaş grubuyla ilgileniyorum.büyük kızım 4 yaşında ama çok kalıplı küçük kızım zaten ablasından kalanlarla büyüyor:)büyük yaş grubu burada bulmak çok zor.ben ilk defa denk geldim.hoşumada gitti kıyafetler.ama küçük yaş grubu işime yaramıyor.

mail attım arkadaşım beklettim kusura bakma benim gözümden kaçan birşey varsa uyar arkadaşım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…