Sonucunuz umarım hayirlsiyla güzel çıkar herşey yolundadir umarimMerhaba büyük ihtimalle psikolojik olarak etkilendiniz.buyuk ihtimalle sorun çıkmayacak sakinlesmeye calisin
İnşallah ya ınanın kalp olunca ınsan daha bır tedirgin oluyor malsefMerhaba büyük ihtimalle psikolojik olarak etkilendiniz.buyuk ihtimalle sorun çıkmayacak sakinlesmeye calisin
Ah çok sevindim. Insallah dedıgınız gıbı olur. Peki annenızde de mı efor a pozitif demıslerdiAynı durumu annemde yaşadı ama çok şükür sonuçları iyi çıktı sizde iyi haberler alırsınız inşallah
Daha çıkmadı canım rapor bekliyorum 15 günde çıkar dedılerSonucunuz umarım hayirlsiyla güzel çıkar herşey yolundadir umarim
Anneme hiç iç açıcı değil şüpheli demiş bizde çok korktuk ama temiz geldiAh çok sevindim. Insallah dedıgınız gıbı olur. Peki annenızde de mı efor a pozitif demıslerdi
Çok sevindim canım ınsallah benimde yüzümü güldüren sonuçlar gelirAnneme hiç iç açıcı değil şüpheli demiş bizde çok korktuk ama temiz geldi
İnşallah canım içini ferah tut temiz gelir allahın izniyle rabbim seni ve senin gibi sağlığıyla ilgili sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.Çok sevindim canım ınsallah benimde yüzümü güldüren sonuçlar gelir
Amin canım amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim bu güzel duan ıcın. Rabbim sızleere de ferahlık versin ınsallahİnşallah canım içini ferah tut temiz gelir allahın izniyle rabbim seni ve senin gibi sağlığıyla ilgili sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.
Kaç yasindasinizCanım efor testi çok güvenilir bişey değilmiş.instagrm da bı doktor demişti.o yüzden çok onemseme onu.umarim guzel çıkar sonuç.devlet hatanesindemi yaptırdın oyuzden mi geç cikiyor
Öyle imiş canım ama ağrı da olunca yürüyünce falan ıcım rahatlamıyor bir türlü . Sehır hastenesinde cekıldım canımCanım efor testi çok güvenilir bişey değilmiş.instagrm da bı doktor demişti.o yüzden çok onemseme onu.umarim guzel çıkar sonuç.devlet hatanesindemi yaptırdın oyuzden mi geç cikiyor
Demir eksıklıgı var canımYürüyünce ağrı olması bazen kansizlikta yapıyor.hgb iyi olsa bile demir ve depolar dolumu.buna bakildimi
Canım geçmiş olsun umarım sonucunda güzel çıkar .demir eksikligini ihmal etme bicok zorlantiya sebep oluyor bende yaşadığım için biliyorumDemir eksıklıgı var canım
Teşekkür ederim canım inşallah haklısın degerlrrıme tekrar baktırsam iyi olacakCanım geçmiş olsun umarım sonucunda güzel çıkar .demir eksikligini ihmal etme bicok zorlantiya sebep oluyor bende yaşadığım için biliyorum
Amin canım inşallahAmin canım amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim bu güzel duan ıcın. Rabbim sızleere de ferahlık versin ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?