Parazitler

E

EU2

Ziyaretçi
herkesin bilmesi gereken ve dikkatli olması gereken bir konu aslında AMA!arkadaşlar sağlık problemleri olanlar,bunu izledikten sonra ben çok titizim, ehvamlıyım zaten ,etkilenirim diyenler izlemesin.yasakkelimemideniz dayanabilirse son beş dakikayı özellikle izlemenizi tavsiye ederim...aslında hepimizin bilmesi ve dikkat etmesi gereken şeyler ama ben izlerken rahatsızlandım:bbo: ..iğrenç bişeyy yaa..kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-tansiyonum düştü bembeyaz oldum.neredeyse çıkaracaktım BENDEN SÖYLEMESı..-tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
duyuyoruz ama görmek daha çok etki yapıyor,sağol canım,ama yarım bırakmışlar videoyu,adamın gözünü merak ettim.Biz de üniversitede mikroskopla bakardık parazit,bakterilere.Labratuvardan çıkışta hocamız elimizi ateşe tuttururdu.O yaratıkları görünce iyice titiz olmuştum.Hala tuvaletten çıkınca elimi sabunladıktan sonra ocakta iyiyce ısıtırım.Eşim önce gülerdi,artık alıştı.

verdiğim linki yönetim silmiş virüs tehditine karşı arkadaşlar..taratmıştım ama..isteyenler maranki tv den izleyebilirler...Ahmet Marankinin kendi sitesinde..

kızlar izlemeyin bence..vazgeçtim..niyemi?çünkü izlediğimden beri o göüntüler aklıma geliyo sofrada içim buluanıyo kalkıyorum,küçük bi svilce çıkıyo cildimde acaba altında larva mı var iğrenmeye ve kurcalamaya başladım, hasta oldum vallahi..

maranki tv yi buldum googleden ama bahsettginiz goruntuyu nasil bulucaz???

maranki tv yi buldum googleden ama bahsettginiz goruntuyu nasil bulucaz???

sudem mesajı yazdığımda marankinin sitesinin anasayfasındaydı video..kolay bulabilirsiniz diye düşünmüştüm o yüzden .ama artık anasayfada değil..maranki aramaya parazitler yazarsanız direk videoya ulaşabiliyorsunuz. izlemekte kararlıysanız yinede ben linkini özelden göndereceğim size..buraya link verince yönetim arafından siliniyor..bu arada UYARI!: video +16 Sağlıcakla kalın..

ben izledim. çok korkmadım etkilenmedim ama kalp ameliyatının olduğu bölüm etkileyiciydi. senin dediğim video omu boncuks

keşke bende o kadr rahat biri olabilsem.benimn gibi birinin etkilenmemesi mümkün değil bu videodan..:1no2:evet kalp ameliyatı vardı videonun son beş dk.sında kalpten birçok parazit çıkartıyorlar.kafamçokkarıştımuhtemelen odur canım yaa..

X