Paranormal activity filmini izleyenler sizde boyle birsey yasadnzm

filmin tamamında 2 kişi var 1 ev ve 1 kamera çok ucuz çekilmiş bir film geriliosunuz tabi ama sinemaya verdiğiniz paraya yazık bence ben gittiğime pişman oldum
bundan çok çok daha güzel korku filmleri seyrettim

blair cadısı gibi bir film olduğunu duymuşdum..izlemeyi düşünmüyorum ..ama belli de olmaz.
bu tür bişey yapmayı düşünmek bile istemiyorum akıl sağlığımı kaybetmeyi göze alamam

Akil sagligini kaybetmezsin bence cünkü filmin sadece son 15dksi ürkütücü yani bosuna bi saat izliyosun o 15dklik yeri gormek icin urkutuyor birazcik ama gercek olmadigi cok belli zaten ve bence izleme degmez bosuna zaman kaybi

filmin gerçek olma ihtimali yok zaten çünkü iki ayrı sonu var. sinemadakiyle internetteki izlediim farklıydı. benim islediiimde sonunda kameraya adam fırlatma falan yokdu.

Sinemadaki sonu nasıldı ki? Ben internetten izlemiştim.

çok sıkıcı bir filmdi, bende hiç beğenmedim

bende beğenmedim saçmaydı sonunda kocasnı öldürdü kendide öldü klasik bir bitişti

BU BİR YASAL UYARIDIR !!!
BU FİLMİ İZLEYİP KORKAN GECE DIŞARI ÇIKMASIN KENDİ GÖLSESİNDENDE KORKAR kaydirigubbakcemile3

blair cadısını seyrettim ama hiçbirşey anlamadım desem ayıp olar mı :tomato: yani ortada olmayan birşeyden kaçan birkaç kişi den başka birşey yoktu. ya da 2 çocukla yarım yamalak seyredince anlamamış da olabilerim kafamçokkarıştı anlayan varsa bana bir özet geçebiler mi konu sahibine ayıp olmazsa eğer fisfisfis

benim enn yakınlarımdan biri bu tür olaylar yaşadı ama burada anlatmam çok korkarsınız..kadın kafayı yiyecekti..check-up yapıldı bi halt çıkmadı..sonunda çok güvenilir sadece büyü bozan (asla büyü yapmayan) bir hocaya gittiler..20 cin musallat olmuş..bir sürü dualarla kurtuldu...senlerdir rahat şimdi.

Filmi izleyip televizyonu kapattıktan sonra şükreden bir kadınım ben..
Bu ne sıkıcı bir filmdi öyle...Bir ara yarısında kapatmayı bile düşündüm de hadi bekliyim elbet bir eşkın olur ama nerede???? akannehir
Ne korku vardı ne de gerilim..
Hiç beğenmedim ben..:umursamaz:

aynen laaleye katılıyorum
film bittiğinde hani başlamadı ki bitti dedim
konu yok saçma sapan ne bilim çok basitti yani

benim enn yakınlarımdan biri bu tür olaylar yaşadı ama burada anlatmam çok korkarsınız..kadın kafayı yiyecekti..check-up yapıldı bi halt çıkmadı..sonunda çok güvenilir sadece büyü bozan (asla büyü yapmayan) bir hocaya gittiler..20 cin musallat olmuş..bir sürü dualarla kurtuldu...senlerdir rahat şimdi.

işte bundan korkarımdelikafaduldendelikafadulden:delphin:

ben de izledim bu filmi.gerçek değilmiş.sıkıldım bazı yerlerinde.bi iki yerinde etkilendim o kadar.ama böyle bi şey yaşatmasın Allah kimseye ben korkudan ölürdüm heralde eyvahedigeldismile

o kadar abarttılar ki bu filmi,fragmanında bile sinemada sıçrayan insanları gördüm daha izlemeden gerildim.
Ama izleyince bu mu dedim..Bir sürü korku filmi izledim,çok korktuklarımda oldu ama bu hiçti...
Sıkıcı geldi bana..Zaten gerçek yaşanmamış bu olayda.

Son düzenleme:
izledim sürekli kötü birserseyler olucak sandim ve film bitti...bumuydu yaaaaa........

Ben sinema üstüne master yapmış biriyim...iletişimciyim yani...
bu film çok düşük bütçeyle çekilmiştir,ve hiçbir gerçek hikayeden alıntı tarafıda yoktur.
Filmde genel anlamda olumsuz eleştiriler almıştır,başarılı bir gerilim-korku filmi değildir...
Bu filmden korkanlarıda anlamış değilim,sadece 2 aksiyon sahnesi olan bir film...
kafanızda büyütmeyin :)) sadece kurgu gerçeğine inandırın kendinizi

Beni hic etkilemedi bu film ama gazetede okudum Hintliler bi film yapmislar sinemada tek basina izleyebilene odul vericeklermis cok merak ettim ama kesin sacma biseydir yine kaydirigubbakcemile3

Back