Paranormal activity filmini izleyenler sizde boyle birsey yasadnzm

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
bugun izledim ben bu filmi bir cift evlerine yatak odalarına kamera koyuyor ve dogaustu olayları cekiyor... burdaki bayan 8 yasından beri tuhaf seyler goruyor ve gittigi heryerde pesini bırakmıyor... yasaklanma sebebide olayın gercekmi yoksa senaryomu oldugu bilinmiyor... cogu kişi cok etkilendigini yazmıs normal bir film gibi izlerseniz etkilenmezsiniz ama eger gercek bir olaysa geceleri yatarken her sesde uykunuzun kacacagı kesin fisfisfis

izleyenler varsa yorumları alsak ve basına boyle birsey gelen varmı

izlemedim ama merak ettim indirip izliim dicem ama etkilenirsem de kötü olur benm için
çoğu korku filminden etkilenmiorm ama gerçekleşmesi mümkün olaylardan örneğin 3harflilerle ilgili olanları izlemiorm

bu filmin yıldızları dün jay leno showa çıktı, başroldeki kadın garsonmuş bu filmi yaptıktan sonra ünlü olmuş
bende merak ediyorum bu filmi ama geceleri uyuyamam falan diye tırsıyorum açıkcası,
gerçek bi olay değilmiş sanırım ama el kamerasıyla çekilmiş filmler gerçekmiş etkisi yaratıyor gerçekten

Son düzenleme:
ben izledim gercek olup olmayacagı suphesini yasadım eger degilse etkilenmem cok fazla cunku cok fazla korku filmi izliyoruz.. umarım boyle seylerde basımıza gelmez tabi

Bu filmi izleyip korkmayanlardan biriyim, samanyolundaki gerçek kesitler gibiydi resmen -tatlicadiarzu-
Gerçekmiş yaşanmış falan bunlar da efsane, merak ettirip izlettirmek için.. Biz senelerdir cinli hikayeler dinliyoruz zaten, o zaman hepsi yaşanmış, ben bu hikayelerle büyüdüm valla.
Amatör insanlar çekmiş ama gerçekle ne alakası var yahu.
Ama cinli, hayaletli hikayelerden korkuyosanız eminim bundan da çok korkarsınız.

evde de yanlızım tv,evin butun ısıkları acık delikafadulden
gercek diye tırstım neyse bari iyi oldu ogrendigim kaydirigubbakcemile3

evde de yanlızım tv,evin butun ısıkları acık delikafadulden
gercek diye tırstım neyse bari iyi oldu ogrendigim kaydirigubbakcemile3

:roflol: gerçek olduğunu düşündüğün için bu kadar etkilenmişsindir sen

evet ondan oldu zaten :)
kandırmıslar bizi gercek diye :) 2 kişi el kamerası en ucuzundan film işte:D adam heralde para kazanmak icin gercek demiş ilgi gordu boyle

11 bin dolara çekilmiş bi film :sinifsinif:
topu topu 4 kişi oynuyo zaten.
ama parayı kırdılar o ayrı :hulya:

demekki bizde cekebiliriz bi tane el kamerası alıp odanın bi kosesine koyarız :D sonra biri katil olur gelir bi kac kişiyi oldurur bi kişi kalır ondan kacmaya calısır falan filan :D gercek diye yuttururuz iyi fikir he

demekki bizde cekebiliriz bi tane el kamerası alıp odanın bi kosesine koyarız :D sonra biri katil olur gelir bi kac kişiyi oldurur bi kişi kalır ondan kacmaya calısır falan filan :D gercek diye yuttururuz iyi fikir he

haha evet :D kadinlarkulubu's activity :D

bnde cok korkmustum basta uyuyamamistim geceleri gercek oldugunu saniyodum ve izledigim gunde gece yarisi wc ye giricekken ampul patladi o gunden sonra etkisinde kaldim biraz ama sonra tekrar actim baktim korkulcak hic biseyi yokmus valla :D her gun ayetel kursiyi okuyup yatiyorm bisey olmuyo hehe

Filmi izleyip televizyonu kapattıktan sonra şükreden bir kadınım ben..
Bu ne sıkıcı bir filmdi öyle...Bir ara yarısında kapatmayı bile düşündüm de hadi bekliyim elbet bir eşkın olur ama nerede???? akannehir
Ne korku vardı ne de gerilim..
Hiç beğenmedim ben..:umursamaz:

izledim
sadece ilk gece , yatağıma uzandığımda aklıma geldi
sonra unuttum gitti
çok etkilenmedim

Bence korku değil gerilimdi, tam olay örgüsü yoktu filimde. Eğer gerçekse normal ama senaryoysa ki öyle olduğunu düşünüyorum biraz vasat kalmış.

filmin gerçek olma ihtimali yok zaten çünkü iki ayrı sonu var. sinemadakiyle internetteki izlediim farklıydı. benim islediiimde sonunda kameraya adam fırlatma falan yokdu.

etkilenmek için sinemada seyretmek lazım. tv de pek keyfi çıkmıyo filmin. ha korktum mu hayır bazı sahnelere gerildim biraz o kadar...

Ben izledim korku filmi diildi sadece gerilim vardı biraz cokta etkilenmedim
Zaten korku fillmlerinin yarısı gerilim olur ama ismi korku olur buda bi sacmalık iste..

Back